Wednesday, July 6, 2011

Wednesday without a word...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…





:D

Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

18 geng suka bebel:

iPai said...

wah .. kuruskan badan ke ni ?

Mila Ahmad said...

haa..dh kurang 10 kg kew?

~~Ticer Wann~~ said...

@iPai hehe sedang meneruskan misi untuk lebih sihat... kurus bukan niat nak pakai seksi2..tapi nak selesakan badan.. dulu Ticer sangat besar.. :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Mila Ahmad yeahh... 7 kg to go.. wuuu rasa susah sket nak capai..tapi kena jugak buat

ArulchelseA said...

wahhh de lak mcm ni ek... paham2... kih kih kih kih

cik paja hanim said...

wah..byk dh kg turun tu..ape rahsia ticer..ce cite ce cite..nk kurus jugak!

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA paham apa? apa? apa? :p

~~Ticer Wann~~ said...

@cik paja hanim tak de rahsia apa pun... Ticer bz kat sini so waktu makan tu agak kurang... lain2 tu Ticer makan bila lapar dalam kuantiti yang sket... bersenam sket2.. sebab tu Ticer excited kalau ada sukan.. hoho... then Ticer cabar diri sendiri la.. ewahh.. :p

*tak payah masuk the biggest loser pun bleh slim apa kan?

mOon jOhari said...

....sama la kita....dah susut sket dh nih...baju2 pOng dah lOnggar sket...heheheehe

~~Ticer Wann~~ said...

@mOon jOhari moon..cantik aa moon dalam profile tu... sweet.. tetiba je out of topic

norinaomar said...

aku pulak makin kurus ni,,macamano?

~~Ticer Wann~~ said...

@norinaomar wehh jangan kurus sangat noi...

norinaomar said...

aduii nak buat macamana eh nak tambah berat,makan banyak dah.tak santekla nak pakai baju tawen sok huhuu

~~Ticer Wann~~ said...

@norinaomar alamak ko tanya aku lak..aku pun tak tau weh... aku ni nak kuruskan sket sebab takut pakai baju penantin xlawa nanti...

cik aisha said...

tahniah...sesetengah org susah betol nak turun sebab mkn x'ingat' dah.org terdekat sy le 2,nk kurus tp makin naek pulak dah.haha

~~Ticer Wann~~ said...

@cik aisha mekaseh... kena berusaha keras la.. :D

liyana said...

erk..bestnyer trun byk..hehe

~~Ticer Wann~~ said...

@liyana haha ni pun puas workout ni

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan