Monday, July 4, 2011

Breakfast apa korang?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Selamat hari Isnin… Monday Blues tak? Haha.. kenapa hari Isnin je mesti ada blues..hari lain tak de ehh?

Korang breakfast tak? Ticer memang sokmo amik breakfast awal pagi… sumber tenaga tu.. korang pernah makan yang ni? Haa scroll down please… acececece speaking plak...

-

-

-

-

-

-


Ni roti majerin… disebabkan di sini susah nak dapat roti Gardenia maka terpaksa la beli roti majerin yang dah siap semua dibungkus… cuma buka plastik dan cecah roti tu dengan teh/ apa-apa minuman panas yang kita suka… hah ni kira favorite food jugak ni.. tedia banyaknya favorite food dia kat sini... kuikuikui

Nyaman kali ahhh…. Cukuplah apa yang ada kan? 

:.. Korang lak suka breakfast cam na? roti/ nasi/ memang tak makan pagi?



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

26 geng suka bebel:

yatie Awang said...

kakak makan nasi lemak je hari ni....bukan buat beli je hehe

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang ok la tu kak... hehe..beli pun tak pe :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

alahai Ticer . nampak macam yummy ajeeeee .

~~Ticer Wann~~ said...

@tia @ Ini Kisah Tia yummy ke? hihihi....

Cik Puan Izan❤ said...

tu roti kering mcm biskut yeh?
izan akan mkn apa sahaja mengikut selera...tak kira nasi lemak, mee goreng, biskut, roti atau apa sj semua boleh...^^

SweetLikeWhat said...

akak breakfast nasi lemak + campur telur mata hari ni... :D

kokser kokdam said...

lapa punye pasa,

beskot meri pon buleh rase kepsi..


hahaha

Ibnushukran said...

sy breakfast nasi lemak , terus ke lunch skli tu.. hehe.. biasala, studnt kan.. jimat skit..

syaz@rozelt said...

sy makan roti canai kat kedai blkg opis..kuah dal die sodap..

~~Ticer Wann~~ said...

@Cik Puan Izan❤ roti sandwich yang dibakar dan diletakkan majerin.. tapi memang rangup.. jadi cam beskut pulok

~~Ticer Wann~~ said...

@SweetLikeWhat wahh dapnya... nyam nyam.. teingin...

~~Ticer Wann~~ said...

@kokser kokdam tedia hebat nau iskut meri dia... hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@Ibnushukran ohh brunch la ni.. dulu selalu jugak buat gitu :D

~~Ticer Wann~~ said...

@syaz@rozelt wahh roti canai... huhu kat sini susah nak dapat roti canai sedap

iPai said...

puasa .. hehehe ...

ticer diet eh .. makan sikit2 ..

Anak Wak Mail said...

ticer!!saya suka hari isnin..dan isnin pada hari ni adalah sungguh bermakna..kah3x!

err..siannya tak de roti gardenia??

mykhalis said...

hand made la nie ke?

fyna said...

da lunch da..
hehehe...
;)

ieka said...

klau break1st msti skit prot..pagi minum milo jew :D

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaipuasa? bagus bagus... tak diet la.. memang jenis makan cenggitu.. ;)

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail haishh kenapa bermakna plak ni? hihi... ha'ah kat tempat Ticer ngajar ni takde Gardenia.. selalu kalau balik cuti memang beli stok roti dari semenanjung bawak ke sini.. :D

~~Ticer Wann~~ said...

@mykhalis erk kilang made :D

~~Ticer Wann~~ said...

@fynaTicer pun :))

~~Ticer Wann~~ said...

@iekaminum milo pun da ok... :)

iPai said...

owh .. gitu .. cam sedap plak ek .. huhuh

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaibukan macam sedap tapi memang sedap.. haha

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan