Monday, July 4, 2011

Apahal lak musuh-musuh?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Haishh… ape lak musuh-musuh ni…? Memang la dia ni tau… tak baik buat Ticer cam ni… sabo je la…

Korang mesti pening kan? Mesti korang pikir Ticer ni suka cari pasal ngan orang kan? Betul tak? Alaa ngaku je la… sebelum korang teruskan misi berteka-teki/ bergosip tentang permusuhan Ticer ni, meh Ticer letak gambar yang di print screen khas untuk tatapan mata korang yang semakin hijau sebab terpegun dengan ‘kehijauan’ blog Ticer…


-

-

-

-

-

-


Nampak tak korang? Hihi.. musuh tu bukan musuh bebetul pun.. kitorang baik aa… Blog Ticer tersenarai dalam bloglist dia… Seakan satu tarikan bila dia gantikan bloglist kepada “musuh” ketat… hikhik.. kreatif aa..

Siapa? Orang yang mekap blog Ticer ni la… ahaks!







:.. Ada beberapa teman blogger yang Ticer perasan dorang letak blog Ticer dalam senarai bloglist dorang.. wahhh terharu tahap tak tau nak habaq ni… Nanti Ticer masukkan korang dalam bloglist Ticer yer..


p/s syukran (bukan ibnushukron) sebab banyak sokong Ticer dalam berbloging ni... terharu ni...  


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

28 geng suka bebel:

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehee . yee "Musuh" ketat gituuuu :) kih3x ..

EYFAalias said...

eyfa rasa eyfa tahu siapa editkan. ehehhee

~~Ticer Wann~~ said...

@tia @ Ini Kisah Tia Musuh tapi mesra.. bleh? ahaks!

yatie Awang said...

blog yg kakak follow, semua kakak masukkan dlm bloglist, tak ada pilih2lah...senang kakak nak terjah

kotak bulat said...

hhehehe... musuh ketat yg bemksud kwn best la tu..hehhee

~~Ticer Wann~~ said...

@EYFAalias alaa tau ke? hihihi :)

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awangoo ye ke? saya nak taruk semua takut berat lak blog... tak de efek ehh?

~~Ticer Wann~~ said...

@kotak bulat yee tepat sekali :))

Bidadari Syurga said...

yaaaaaaaaaaaaaaaa... jgn lupa jenguk saya sekali ya....

~~Ticer Wann~~ said...

@Bidadari Syurga yeahhh akan terjah... :)

Syuxer said...

bloglist saya ada dekat 50++ huhu T_T..ntah berat ke tak loading blog saya tuh..huhu..

anyaway..untungla tia jadikan ticer sebagai musuh ketat hahaha..:)..

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer Ticer takut berat tu yang tak letak semua.. tapi rasa blog Syuk ok je loadingnya... :) itu la pasal.memang beruntung jadi musuh ketat dia :D

Shamsuddin Amin said...

tahniah la
berjaya menjadi musuh ketat... hoho

tia @ Ini Kisah Tia said...

Ticer , berat lah kalau banyak2 blog masuk dalam bloglist . loading jadik lambat . limit pun , dalam 150 blog lah gitu ..

adeh Ticer , macam Tia lak yang suka masuk blog Ticer ni . sedap je mata nak memandang . ijo :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Shamsuddin Amin hohoho mekaseh.. nak jadi "musuh" ketat sampai bila-bila.. :D

~~Ticer Wann~~ said...

@tia @ Ini Kisah Tia tu la Ticer tak nak letak semua blog tu.. T cacamerba jadinya.. Ticer pun suka jugak... ijo mata biruku.. cewah

Anak Wak Mail said...

waa..musuh ketat yang membantu satu sama lain..=)

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail betul betul betul

cikguden said...

nak join bloglist...nanti nak letak

ejulz said...

haha.. ingt apa tek? heHE

~~Ticer Wann~~ said...

@cikguden okeh... boleh je...

~~Ticer Wann~~ said...

@ejulz hihi

diana said...

siapa yang editkan blog ni??
lawa je..kemas..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

patut la blog nampak cantik dah skrg.. ada org tlg buatkan.. kita pun blm update bloglist. nanti kita masukkan blog ticer yer..

~~Ticer Wann~~ said...

@diana seorang teman blogger dan adik... Tia namanya :)

~~Ticer Wann~~ said...

@THE LEKAT LEKIT STORY mekaseh letakkan blog Ticer kat bloglist cik abby :)

iPai said...

wah siapa laa editkan tuh .. bagus ye ..

heheh.. orang len ingat mesti musuh betul2 ni .. hhehe

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaihehe biasala... Ticer kan peramah... bodek sket2 orang watkan la.. haha tak de la.. mana ada bodek... sorang teman blogger tolong editkan :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan