Sunday, July 3, 2011

Hip hip horay...air dah kembali...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Alhamdulillah..jutaan syukur dipanjatkan kerana air telah kembali di rumah... cukuplah dua hari air hilang kejap dah rasa sesak dada... cewah...*eleh baru dua hari dah kecoh.. orang lain tu ada yang pegi mandi membasuh kat sungai rileks je... apa daa...* mesti korang cakap cam tu kan? sampai ati tau... haha

Tapi...ada tapi la pulok Ticer ni... ahh susah nak cakap layan gambar ni... 


Air yang tak cun

Ni kira ok sket...kalau tak, macam air tanah

:.. Sesekali mandi air tanah ok gak kan… hoho…


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

6 geng suka bebel:

Ibnushukran said...

alhamdulillah .. da jumpa air ye..haha.. bersyukur degn air y ada.. :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Ibnushukran hehe bersyukur sangat :)

Anak Wak Mail said...

i.Allah berkat mandi air tanah hilang semua daki2 di badan..hihi..=)

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail haha makin berdaki ada la :D

iPai said...

awal2 .. air dia memang coklat sikit ek ..

lama2 ok laa .. cerah balik ..

kalau mandi sampai hilang daki macam anak wak mail ni cakap, semua orang nak .. heheh

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaihahaha kompom la...

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan