Friday, July 15, 2011

Sedikit buah tangan untuk korang :)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Malam ni Ticer terpaksa beransur awal.. mintak maaf yer tak sempat ber-blog walking.. agak keletihan dan tidak sihat.. *sokmo tak sihat*

Sebelum menutup mata… Ticer letakkan satu video untuk tatapan bersama… lihatlah keletah anak kecil yang bijak ini.. dan lihatlah setiap jawapan yang diberinya…

video

:..Mengingini anak bijak seperti ini… J



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

26 geng suka bebel:

Anak Wak Mail said...

alahai..comelnya budak ni..bijak pulak tu..geramm..haha

p/s: ticer,,tak nak ke anak ticer bijak cam saye??hik3..xpe2..xyah jawab..saya tahu susah ticer nak jawab..:p

Syuxer said...

bijak budak kecik..:)..syuk kagum gila kebijaksanaan..syuk pun berharap dapat anak seperti dia..insyaAllah..

pandai dia perli Israel..tuh syuk suka..hhehe

yatie Awang said...

setipa ibu bapa tentu inginkan anak sebijak ini

Nurasyiqin said...

masyaallah..da la cumel..bijak lak tuh..dia mkn aper tuh??kismis ker??ptotla bijak pun..=)

ZWAN SABRI said...

cutelah video ni..
thanks yer ticer wan.. ;)

MySuaraBlog: Lelaki Gemuk Sperma Sikit

hyatt^^ said...

masyaallah bijaknya :)

She's Gee said...

assalamualaikum ticer.. ticer, gee x amek ati pon law ticer lmbat balas jejak. sbb ticer org yg bekerjaya.. kalau gee lainlah.. hehe.. gee tanam anggur je kat rumah... muehehe.. ^^

byak2 kan doa, moga2 kite boleh dpt anak sebijak budak lelaki di atas.. huhu.. ape surah tu? hah! surah luqman utk dpt anak yg bijak... hihi.. ^^

Подтверждаю said...

as salam..
wah! comel dan petah!]
mudah mudahan lebih ramai umat Islam cerdik pandai kelak

=)


by : fadzli-rt

Farhana Jafri said...

hik3.. dh la comei pndai lak tu.. i.allah dpat.. tym mngndung rjin2 la bce surah luqman :)

lisa lis said...

tq ticer..sudi follow blog sy, sy follow blog ticer jugak..tq yer:)

Bella Bell said...

tenet slow.. siput.. tak dapat nak tengok.. menchik! menchik! huhuu!!~


ticer! rindu ticer.. lama dah tak bw.. :)



^^

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail haha Ticer jawab dalam hati je bleh? ;)

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer itulah.. masa tengok video ni rasa terharu sangat... :)

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang betul tu kak... :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Nurasyiqin rasanya kot :)

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI your welcome Zwan.. nanti Ticer bw yer.. bz amat

~~Ticer Wann~~ said...

@hyatt^^ yap... memang bijak :)

~~Ticer Wann~~ said...

@She's Gee Waalaikumussalam Gee.. thanks kerana memahami :)

Yeah..memang semua ingin anak cam ni.. bijak... thanks 4 the tip :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Подтверждаю amiin

~~Ticer Wann~~ said...

@Farhana Jafri yeah.. thanks :)

~~Ticer Wann~~ said...

@lisa lis ur welcome dear :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Bella Bell alaa ye ke? ruginyer... rindu Bella gak... tapi tak pe la bz kan... nanti dah tak bz blogwalking la sampai lebam.. ;)

iPai said...

pandai ye dia .. rasa ye saya umur sekrang ni tak tahu semua ibu negara semua yang disenaraikan tuh ..


plus, dia pon tahu pasal israel .. gila pandai !!!

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaifaktor pemakanan ibu memainkan peranan penting ketika mengandung.. begitu jugak pemakanan bayi.. kalau dekat timur tengah ni dorang memang jaga pemakanan utk dapat hasil anak setanding tahfiz.. no wonder kalau umur 9 tahun dah dapat PHD dalam Qiraat..

iPai said...

owh ye ke .. tak tahu plak .. nanti ticer share2 laa pasal tips pemakanan utk ibu mengandung .. boleh saya simpan link tuh utk bakal isteri ..

leh x ?

wah macam request laa plak .. harap2 jangan ticer kene serang pasai nak cepat ada baby .. hehehe

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaiha'ah sebab ada sorang ustaz kat sekolah ni cakap masa dia belajar di Mesir dulu pensyarah dia turunkan cara2 penjagaan makanan ibu ketika mengandung... :) insyaAllah nanti dah dapat Ticer share kan petua tu.. tak ingat dah.,banyak sangat kot.. hehe... :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan