Thursday, July 28, 2011

Bola punya pasal..sampai camni?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…






Malam ni akan berlaku pertembungan pasukan Malaysia dan Singapura.. jauh di sudut hati amat berharap agar harimau dapat menumpaskan singa… bangga dengan team sendiri yang ketengahkan orang Malaysia… team lawan…?? Hmmmm…

Tapi ada lagi menyedihkan dengan penyokong kita.. nak tau sebab apa..? ok tengok gambar ni…

Dari FB kawan


Apa pendapat korang? Wajarkah sampai begitu sekali tindakan diambil hanya kerana bola? Semangat kesukanan perlu ada tapi keberkatan rezeki jangan dibelakangkan…
:.. Benda yang asalnya elok dah jadi tak elok gara-gara sikap sendiri kan..? Berfikir panjanglah sebelum membuat apa-apa keputusan.. matlamat tak pernah menghalalkan cara… Wallahua’lam


p/s: go Malaysia go!!!



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

7 geng suka bebel:

dzafira said...

Iye.. Matlamat tak pernah menghalalkan cara..

Far8 budak baik said...

dahhhh nak tgk nye
psl..boleh je..hahahaha
Nf selalu gak berkoban nk tgk bola nye pasal..smpai pi kelas lambat esok paginye..
hahahahaha

ArulchelseA said...

ermm enth la..kdg2 de cam tu..biasa la tu..fanatik...

Anak Wak Mail said...

hmm..xperlulah sampai ambil MC kan!

tia @ Ini Kisah Tia said...

gile sangat kot nak tengok bola ..

Anif Abdullah| AA said...

fanatik sangat la tuh..huhu

iPai said...

pada saya tak salah .. sebab setiap orang ada diperuntukkan cuti tahunan .. so ikut kebebasan dialah nak cuti sebab apa ..

tp kalau disebabkan cuti itu, dia meninggalkan kerja2 penting, memang buat hal laah ..


patut di settlekan kerja part dia, dan baru cuti dan jangan sesekali susahkan org lain .. itu pendapat saya ..

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan