Thursday, July 7, 2011

Terharu tahap tak tau nak habaq

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Pehh rabak mata menangis 5 baldi *tipu*.. tadi berjalan-jalan makan angin di blog kengkawan.. Malam tadi tak dapat terjah sangat coz banyak keja..

Terharu bila tengok gambar ni… iskk… korang pun tolong la terharu..

-

-

-

-

-

Kenal header ni? tak kenal? klik kat header tu cepat


Waa tq Tia.. fiuu bleh rabak mata menangis terharu ni... hihi...

:.. Rasa sangat dihargai… makin semangat nak berblogging..cewah


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

18 geng suka bebel:

Anak Wak Mail said...

ticer..sedia baldi banyak2..nanti banjir rumah..haha..

tahniah!

EYFAalias said...

ehem ehemm. blogger otai tuuu :D

EYFAalias said...

Jom join contest eyfa. Banyak hadiah menarik menanti anda :)

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html

mOon jOhari said...

...rabak...xpa ticer...gam balik guna gam uhu...uhuhuhuhuk....hehehehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

u deserve it Ticer :)

Nurasyiqin said...

hahhaa..bukan senang tuh jadi blogger otai tia..tahniah!!

iPai said...

mantap ticer !!!!!!

yatie Awang said...

kenal sangatlah ngan header tuuu....heheh

siti kektus said...

kite datang dari blog tia~ hehe ;)

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail haha dah sedia dah ni.. xsempat banjir pun :p

~~Ticer Wann~~ said...

@EYFAalias tu la..terharu gila

~~Ticer Wann~~ said...

@EYFAalias wahh ada contest.. nanti Ticer join yer insyaAllah

~~Ticer Wann~~ said...

@mOon jOhari haha kang tak leh bukak plak mata Ticer ni

~~Ticer Wann~~ said...

@tia @ Ini Kisah Tia mekaseh Tia :)) cayang Tia ketat-ketat

~~Ticer Wann~~ said...

@Nurasyiqin itu la pasal :)

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaihaha tak da la mantap sangat :D

~~Ticer Wann~~ said...

@siti kektus ekaseh sudi follow :)

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang kenal ehh? ngatkan tak kenal.. ahaks!

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan