Friday, July 1, 2011

Segmen: Jom Follow dan Komen

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Yeahh Ticer join segmen lagi... FOC je pun... nak meramaikan kawan dan kenalan.. leh bertukar cerita... sebab Ticer jenis suka membaca cerita.. kalau ramai kawan/ followers maka banyak la bahan bacaan Ticer ye dak?


Klik banner tu untuk join

Setakat sekarang ni followers a.k.a teman bloggers Ticer seramai 291.. sikit tapi tak pe la.. kira ada orang sudi jugak follow blog picisan ni.. cewah buat ayat taching tak hengat plak...

Ticer dah lama follow blog si dia ni... she's such a great blogger.. serius la tak tipu.. bukan bodek pun.. pujian ikhlas dari hati... 

Korang yang nak join klik je gambar cun tu ehh.... tarikh tutup esok kul 10 malam... jom la korang..


*malas nak tepek tanda tangan* 

Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

26 geng suka bebel:

hanyzham hadny said...

jom singgah my blog plak

ArulchelseA said...

nnt join jugak ni...kih kih

schaze zainn said...

esok la schaze try segmen ni..hikhik

p/s: schaze pon baru join segmen seminggu 100 folower XD

G3-lina said...

dah follow! hope anda berjaya mengubah angka follower anda!

Salbiah Zakeri said...

woottt woott dah follow...

hapy blogging yeee :)

mrs redzuan said...

hai. salam kenal. saya follower #295..

jom tengok sini =)
jom follow dan komen

Syuxer said...

akan join nanti...:)

Bella Bell said...

oo.. segmen ni.. ada nampak tadi orang join.. hehehe!!~


good luck ticer :)



^^

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia tau Ticer tak bodek sebab Ticer dengan Tia dah lama . thank you so much Ticer for support me from the beginning Ini Kisah Tia's blog was created . ades , BI hancus :)

نور عملينا زهافيرح said...

dtg singgah sini smbil follow :)

http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-follow-dan-komen.html

Shuk_ArChie said...

Selamat berkenalan... Shuk datang dari blog tia... & dah ehem anda..
jom melawat & ehem Shuk..
Klik Sini untuk melawat blog Shuk

LiFe KaMi said...

segmen yang agak mudah just follow dan komen je..
semoga ticer bejaya yer,,:)

Rohaizam Rosli said...

da follow....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/segmen-follow-dan-komen.html

Munna said...

yeay! follower ticer ke 300!! hehehe

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/07/segmen-jom-follow-dan-komen.html

iMBobo said...

join segmen yg sama :)

NuSaNa NoSa 91 said...

keen pon join segmen ni tau ticer.. keen dh follow ticer.. slmt berkenalan ye~ hopefully pasni kita makin rapat.. ^_^

Farah Chewcorns said...

jom singgah blog frah lagi , dh follow daaa ;)

Freaky said...

follow dan terjah daripada blog tia

saiazuan said...

i follow 312 :D

cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

yatie Awang said...

datang dr blog Tia kih..kih...

alynfazlin said...

terjah dr blog tia.. follow awk.. selamat berkenalan. hehe :)

mfz said...

follow follow ;)

iyan shazlind said...

hi ticer,
lind datang dari blog tia...follow blog ticer terus...semoga ticer bahagia2 selalu ye :)

Clara said...

follow here..

thnx follow..

=D

IntaNBerliaN said...

follow sini pulak.. hihii

HasrulHassan [HH] said...

Salam.
Datang singgah, komen dan follow ...

KLIK SINI untuk ke Blog BANGKU KOSONG
Sebuah blog mengenai penceritaan suku abad.

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan