Sunday, July 3, 2011

Layan gambar je bleh?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Emm esok dah kena kerja… rasa kejap sangat la hari minggu ni… tak puas pulak bercuti..

Cuti-cuti cenggini Ticer suka bejalan di Google.. so jumpa la gambar yang menarik untuk dikongsikan bersama J


Ass?




Aaa??


Gambar yang terakhir tu korang kena baca dari kiri ke kanan tau… macam baca tulisan rumi… bukan dari kanan ke kiri macam tulisan jawi.. member cakap mungkin editing... mungkin jugak ye kan..? :D 

:.. Ramadhan bakal menjelma tak lama lagi... rindunya pada rumah.. T_T



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

16 geng suka bebel:

Aisyah Aina said...

ada ke orang nak beli henfon tu....hahaha

schaze zainn said...

huish. takut nak beli enpon 2nd hand =,="

~~Ticer Wann~~ said...

@Aisyah Aina haha itu Ticer tak tau la plak.. :D

~~Ticer Wann~~ said...

@schaze zainn haha..takut sebab iklan tu ke? ;)

Anak Wak Mail said...

meremang bulu roma baca org yang buat iklan hp tu..haha..

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail haha.. nk bli batu nisan tu..

Syuxer said...

sapalah gi tepek iklan camtuh dalam mudah.my T_T haru biru gelak hahahah..

yang jawi tuh..dah cam buruk dibaca adeh...sapala wat keje neh..mesti x pass time kelas fardu ain neh..

ZWAN SABRI said...

Suka gambaq yg no.3 tuu.. ;)

Ibnushukran said...

y part phone tu tak tahan. buyers oun jdi takut nk beli.. haha

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer haha terdesak sangat nak jual henpon tu kot...

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI cool rite? ihiks

~~Ticer Wann~~ said...

@Ibnushukran haha tau tak pe... dah terguling dah gelak tengok iklan tu...

kokser kokdam said...

haha..

pasar mini mano tu eh..

~~Ticer Wann~~ said...

@kokser kokdam hehe tak tau la ostat..poning den pikio...

iPai said...

apa kes dia eja terbalik macam tuh .. hodoh rupanya ..

rajin betul ticer jalan cari gambar ni

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaihaha time rajin bleh la cari gambar cam tu... kalau idak sori la..

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan