Wednesday, July 6, 2011

Again..... Wednesday without a word...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…



:.. erk?? Cik lagi la.. hoho



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

18 geng suka bebel:

rara pinkmafia said...

hah kan dh kena bulat.hehe

~~Ticer Wann~~ said...

@rara pinkmafia haha.. kesilapan teknikal perlu dibetulkan.. :D

mOon jOhari said...

...gOmen mmg mcm 2....lgpn puan adlh lbh tgi dari cik...hehehehe...x lama lagi dah 2 pOng....

yatie Awang said...

hahaha...alah apa salahnya...

cik paja hanim said...

hahaha..mane bleh salah..nnt org nak tackle tak bleh..hahhaah

ArulchelseA said...

kesilapan ada makna tu...kih kih kih...

schaze zainn said...

Puan? opps mebi orang tu typo kot ticr..hihi xP

~~Ticer Wann~~ said...

@mOon jOhari haha... ramai puan kat sekolah sampai Ticer pun termasuk sekali.. ahaks!

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang Toh puan ok sket... haha

~~Ticer Wann~~ said...

@cik paja hanim haha orang ngurat pun Ticer tak layan... hati telah dikunci.. perghhh

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA hahaha..tu la pasal :p

~~Ticer Wann~~ said...

@schaze zainn hihihi ramai sangat cikgu yang keluar.. Penolong Kanan naik pening nak tulis nama cikgu-cikgu yang kena ganti.. tu la pasal.. tapi tak pe no hard feeling..

Syuxer said...

hahahha tak lama lagi akak..:)..

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer hahaha... terbulat seketika mata tadi sambil tergelak-gelak kesukaan.. kui3

dzafira said...

Bakal... Bakal... Orang tu mendoakan je.. huhu

~~Ticer Wann~~ said...

@dzafira hihi..masin mulut orang tu yer :)

cik aisha said...

macam best je sebut puan...hehee

~~Ticer Wann~~ said...

@cik aisha haha..apsal Ticer rasa pelik.. Puan Wan.. wahhh

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan