Tuesday, July 19, 2011

Video ini.....best kot

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Pertama- maaf sebab tak balas jejak korang… tak sempat.. kursus sangat pack.. balik penat lepas isyak terus bummmm… yang mana Ticer sempat balas jejak maka ada la komen kasih sayang Ticer.. *muntah*

Kedua- Juvana dah habis.. haa amacam? Apa komen tentang cerita tu? Penutup cerita tu ok ke tak? Cewah macam Ticer plak pengarah Juvana tu ehh…

Okeh santai-santai di waktu petang ni Ticer tepek video..oops bukan video Ticer menyanyi time kursus tu yer… ni video Juvana yang menjadi kegilaan ramai orang.. hmm Botak..sape suka? Ticer? Fahrin Ahmad derrr… ahaks!


:.. Teringat time kat kampus dulu join program handle students bermasalah.. bukan bermasalah dalam pelajaran je..tapi bermasalah juga dari segi sosial dan disiplin..perghhhh gabra ooo… tapi best!! Pengalaman yang hebat!


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

20 geng suka bebel:

Подтверждаю said...

as salam..
ticer wan!!!

lama dah tak singgah sini >_<
takpe2. utamakan mana yang perlu~
erk.mana video tu?
huhu

by: fadzli-rt

yatie Awang said...

kakak suka botak...

ArulchelseA said...

suka cikgu kaunseling tu..kih kih kih

schaze zainn said...

schaze tgk ending Juvana malam tadi.

memang best la! hihi

sangat adore dengan APEK tu..ekeke xP

nanti kalau ade masa terjah la belog schaze..hikhik xP

She's Gee said...

gee suke pd lakonan botak....... hihi.. ^^ pelajar tahfiz tu... ^^

Ibnushukran said...

skuad!!.. ponco-ponco.. haha

mykhalis said...

tecer zakiah..tecer zakiah..baru best

Anak Wak Mail said...

best citer juvana!!suka gak ending dia..hehe..

ala..tepek la vid ticer tu..:p

~~Ticer Wann~~ said...

@Подтверждаю video apa? haha kan dah letak situ

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang hoho ramai peminat botak ehh

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA yg mn ehh? Ticer tak tengok sangat aa... so kejap timbul kejap tenggelam

~~Ticer Wann~~ said...

@schaze zainn insyaAllah nanti ticer tejah

~~Ticer Wann~~ said...

@She's Gee tahfiz ekk? wahhh

~~Ticer Wann~~ said...

@Ibnushukran itu yg tak tahan tu...haha

~~Ticer Wann~~ said...

@mykhalis tecer wan?

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail haha video tu tak de camne nak tepek :D

iPai said...

ni mesti ticer yang kasi settle semua masalahh student tuh .. gila ah ticer !!

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaibukan Ticer sorang aa.. ramai2 la setel.. tak masuk bab histeria lagi.. kalau Ticer sorang memang habislaaa

iPai said...

histeria ... er .. tak penah jumpa kes gini lg ..

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaiticer pernah 2 3 kali jugak..seram gak aa

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan