Saturday, July 23, 2011

Gula-gula itu manis..gula-gula ini?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Nak gi melawat kawan dapat baby lak ni… Balik nanti Ticer terjah korang balik… J

Kenal Gula-gula? Bukan gula-gula yang bleh makan… bukan gula-gula kapas.. ni Gula-gula ‘k-pop’.. Ticer baru jumpa video dorang buat persembahan kat WHI.. Bukan nak ngutuk apa pun..bagi Ticer lagu tu ok je… Cuma tak best tengok sorang ahli tu.. macam tak kena je join grup ni.. ni pendapat Ticer la..


Ni Ticer tepek video dorang… korang rasa lagu ni ok tak? J


:.. Kalau tengok video-video dorang yang lain banyak yang mengutuk… ermm… Korang jangan aa kutuk-kutuk tau…   

Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

18 geng suka bebel:

rara pinkmafia said...

xsuke lh dorg ni.leh lak ada yg pkai tudung.

ZWAN SABRI said...

bila tgk video ni, macam over pown ada jugak.. HAHA

MySuaraBlog: Dulu Lelaki Tapi Kini Wanita?

mrs redzuan said...

hum. macam menari n menyanyi asal boleh jek?? wuwuwu.
ade sorg pakai tudung terselit. erk erk....

~~Ticer Wann~~ said...

@rara pinkmafia tu ahli baru kot..sebelum ni tak tau pun ada yang bertudung :D

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI over tang mana?

~~Ticer Wann~~ said...

@mrs redzuan hee tangkap muat je kot.. huhu..tu la pasal...

Ibnushukran said...

aishh.. tak kutuk la ticer, mana ada, okay je.. 'tangan di dada mata ke atas .. rasa mcm nk bkar je laptop.... hehe.. npe la ada sorang y pakai tudung tu, tak sesuai la.. pelik..

syaz@rozelt said...

tenet lembap la nak tengok video tu..hehe..bestnya nak p tengok baby..hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@Ibnushukran haha tak pasal-pasal nak bakar laptop lak no.. haha jangan aa :D

~~Ticer Wann~~ said...

@syaz@rozelt alaa lembab ke? kalau tak leh tengok vid ni.. ha'ah memang best pun tengok baby :)

Anak Wak Mail said...

erk..boleh laku ke ni??hahaha..macam taj suka je..hihihi..gediks je..:P

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail erk laku ke tak tu Ticer tak tau la pulak... huhu...

Miss Tira said...

Kita sibuk nak jadi macam Korea tapi Korea tak pernah sibuk nak jadi macam kita. Alaaahaaai~

~~Ticer Wann~~ said...

@Miss Tira macam kehilangan identiti je derang ni

iPai said...

ni gula2 basi ni .. hehe .. adeh, sian laa diorg ni .. nak sgt jadi famous kot ..

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaihee mungkin la.. tapi silap pilih cara nak famous..

gadis HIJAB said...

selebet la.sory terkutuk..huhu

~~Ticer Wann~~ said...

@gadis HIJAB ahaks!! sabo wehh... haha..ok apa lagu ni

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan