Friday, July 22, 2011

Akhirnya!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Finally…habis jugak kursus lima hari ini… hari ni kursus separuh hari.. syukurlah… :D maka minggu depan akan mengajar seperti biasa.. J

Rindu kot nak blog walking kat blog kawan-kawan.. insyaAllah nanti Ticer melawat  okeh? hmm ni nak rehat jap.. lepastu nak temankan kawan ke pejabat pelajaran.. dia ada urusan.. rasanya pasal kursus next week.. bab-bab bejalan ni Ticer secara otomatik jadi cergas plak.. hoho…

Ni lunch Ticer hari ni selepas habis je kursus… korang lunch apa hari ni?

Nasi putih + kari ikan + sambal udang
= kenyang sampai malam
:.. Huhu baru je nak tunjuk sijil yang Ticer dapat tapi disebabkan tersalah ejaan nama dan nama ustat baba tak lengkap, maka pihak PPD mintak Ticer pulangkan balik sijil itu untuk dicetak semula.. J 



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

10 geng suka bebel:

aimie amalina said...

alhamdulillah =)

~~Ticer Wann~~ said...

@aimie amalina :) alhamdulillah :)

syaz@rozelt said...

syukur dh selesai..hihi..

Ibnushukran said...

da habis kursus da.. baru nk tngok sijil, rpenya salah nama pla... hehe.. hri ni first time makn nasi bngkus untuk minggu ni sbb baru balik ke kampus,cuti smnggu makan mak masak je la.. haha

iPai said...

owh ticer kursus ke .. patut r busy ..

~~Ticer Wann~~ said...

@syaz@rozelt alhamdulillah...pas ni busy ngajar plak :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Ibnushukran alaa siannya makan nasi bungkus..ok la tu.. Ticer hari2 makan sekut jer

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaiyerr bz ngalahkan YB :D

iPai said...

kalau yb tau, mesti dia kasi jawatan kat ticer .. hehe

~~Ticer Wann~~ said...

@iPai jawatan driver je la kot.. haha

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan