Sunday, July 10, 2011

Ticer dah balik..


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Alhamdulillah telah sampai di kuarters dengan selamatnya… dan ini kali ke dua Ticer tak payah memandu.. yeayy… J

Semasa perjalanan ke sana banyak kali jugak ter-stop dek kerana ada roadblock.. rasa kelakar plak.. sebab apa kelakar? Tak tau la.. penangan BERSIH sampai  bertrak-trak polis dikerah buat sekatan.. haishh… terkejut pun ada.. ingatkan kat semenanjung je ada roadblock.. kat KK pun ada ehh… hikhikhik.. ehh bahaya komen lebih-lebih.. ;)

Apapun thanks pada kengkawan yang sudi singgah blog Ticer.. nanti Ticer ziarah balik..ohh yee nanti Ticer tepek gambar dan korang teka lagi tau.. hikhikhik… suka la korang teka-teka ni ;)

:.. Penat… need rest… hmm line celcom Ticer tak ok.. korang ok tak? haishh takkan penangan BERSIH gak nih..hoho.. sabar je la.. dugaan..  J

Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

22 geng suka bebel:

rara pinkmafia said...

rara pon baru smpai KL,tp tak jem dh.heeee.

~~Ticer Wann~~ said...

@rara pinkmafia Ticer pun balik sini tak jem dah... hii semalam je jem :)

akmaL said...

kat KK pon? huhu

Aisyah Aina said...

tak sabar nak teka gambar lagi....nanti ticer letak gambar yang senang2 tau...haha :)

mrs redzuan said...

akak ok...=)

~~Ticer Wann~~ said...

@akmaLyap :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Aisyah Aina letak gambar yang senang? alaa tak mencabar la.. haha

~~Ticer Wann~~ said...

@mrs redzuan oo ye ke? line saya je la yang senget ni..huhu

Syuxer said...

welcome back ticer...:)..aiks kat sana pun roadblock??berat2..heheeh..xkan ada orang berenang sampai kat sini kot hahahah

She's Gee said...

rajin depa buat keja kan? haha.. ^^

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer haha tak tau la kot ada yg sanggup nak berenang kan... ihiks

~~Ticer Wann~~ said...

@She's Gee hihi memang rajin :D

Anak Wak Mail said...

sampai kesana roadblocknye..haihhhh..haha

Niena Pengembara Ilahi said...

'ah.. kt seluruh malaysia kn ada wat roadblock

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail hihi... begitulah adanya...

~~Ticer Wann~~ said...

@Niena Pengembara Ilahi itu la..ingatkan kat semenanjung je... :D

ArulchelseA said...

selamat mngajar semula..kih kih kih..

**::CIKNUURUL::** said...

oo,kt KK pon ade ek,.bhaye2,.

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA amboi suka ehh... :p haha mekaseh :)

~~Ticer Wann~~ said...

@**::CIKNUURUL::** tu la pasal.. huhu... memang bahaya

iPai said...

yeay .. ticer dah balik !! hehe .. ni saya gedik ni .. hehe

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaigedik santai tak pe.. comel.. wawawa

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan