Sunday, July 24, 2011

Bola Sebijik Riuh berkampung-kampung

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Malam tadi semua sibuk-sibuk nengok bola sepak kan.. Ticer pun tengok tapi second half… first half tak tengok.. malas… pastu rasa senak dada bila tengok kawan-kawan update Harimau kena balun 4-1 that time…

Then paksa diri nengok second half game.. semangat bila dapat tambah 2 bijik lagi but then jadi sedih bila Singa taruk sebijik lagi… harap tu team Malaysia dapat tebus semula maruah di perlawanan seterusnya nanti…

Tapi kan apa yang Ticer tengok rata-rata kengkawan termasuk Ticer sendiri dok update pasal bola… Cuma ada 2 3 orang je update pasal kemenangan Qari dan Qariah Malaysia dalam Tilawah Al-Quran peringkat antarabangsa.. erm… bila baca status dorang tu terus muka Ticer jadi panas sebab malu… ya malu yang teramat sangat.. korang tengok tak?

:.. Malu dengan kekhilafan diri sendiri… 

p/s tahniah buat Qari dan Qariah negara kerana berjaya muncul johan Majlis Tilawah Al-Quran peringkat antarabangsa... 


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

18 geng suka bebel:

Anak Wak Mail said...

tu la..kalau tengok kat fesbuk..semua duk update pasal bola..padahal..Malaysia menang tilawah Al-Quran,,tak heboh pon..

aimie amalina said...

=)
x sangka qari dan qariah Malaysia juara.alhamdulillah

Arpiiz said...

hehe, kita pun tengok time second half..

ZWAN SABRI said...

zwan tgk tilawah alquran tuu.. tp time bg hadiah jela.. HEHE..

MySuaraBlog: Asyik Gay Jer, Lesbian Mana?

Ibnushukran said...

berkesmpatan jgk tngok spnjang kjohann skit sbb mak pasang kt umah, skrng ni da blik kt umah sewa,xde tv,tak leh tngok la final.. huhu.. p tak dngr lagi Qari dan Qariah malaysia,msti best kan.. apa pun smalm mmng riuh betul kedai mamak,nk pcah bmbung kdai.. hhehe

Miss Tira said...

Tira pun tak tengok Qari dan Qariah.. Bola pun tak tengok. Huhuuhu.. Tak sempat. Tapi tahniah buat Qari dan Qariah negara kita yang muncul johan..

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail biasala masing2 eksaited dengan bola

~~Ticer Wann~~ said...

@aimie amalina yaa kita johan tilawah :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Arpiiz ye ke? ngatkn ticer sorg ja

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI hehe janji tengok..

~~Ticer Wann~~ said...

@Ibnushukran haha tu la..memang riuh

~~Ticer Wann~~ said...

@Miss Tira yeahh kita hebat dalam Tilawah

siti kektus said...

tengok masa amek hadiah jer ticer.
adik sibuk tgok bola.

~~Ticer Wann~~ said...

@siti kektus hehe..ramai yg tengok bola mlm td.. :)

iPai said...

aktualli, dua2 tak tahu .. tp adik bukak tv bola, time kul 7 tuh baru tahu ada bola .. heem, malu juga laa

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaixpe la..belajar dari kesilapan diri sendiri kan.. :)

Syuxer said...

syuk pun baru tau pasal result kemenangan tilawah al-quran..malu gak huhu..terubatla gak kedukaan mas kalah arituh huhu

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer tu la.. apapun mas hebat dalam tilawah... :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan