Saturday, July 9, 2011

Saya punya suka la nak update apapun.. apsal nak sentap?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Tak de idea nih.. tapi tangan gatal nk menaip… rasa-rasanya nak sentuh bab laman sosial sket.. bleh? FB ke Twitter?

Mana-mana la… FB boleh, Twitter bleh, apa-apa yang namanya jaringan sosial semua memainkan peranan yang sama…

Ini space saya so saya punya pasal la nak update apa kan? Nak sentap lebih-lebih apsal? Hoho.. biasala kan.. benda tu memang selalu ada… Dalam Melodi bila entah seorang artis pun keluarkan kenyataan lebih kurang cam ni jugak... sapa-sapa yang keluarkan kenyataan cam ni memang retiss le tu... hik3..sori yaa gurau-gurau saja.. 

Nak update apapun update la.. awak rindu dia ke.. tak sabar nak balik raya ke… awak jatuh parit ke... tapi ada topik yang tak sepatutnya di open-kan.. sebab takut terjadinya sesuatu yang tak elok selepas di-update…

Topik apa? Ermmm… Tak tau la… Ticer malas nak ulas kat sini… banyak sangat topik yang tak berapa sesuai untuk diketengahkan.. *psst masalah rumah tangga ehh?* haha bukan masalah rumahtangga je banyak lagi hal-hal lain yang tak patut di-update... sama-sama kita fikir.. 

:.. Fitrah manusia memang suka bercakap tentang hal org lain. Ingatlah sahabat semua,tidak akan masuk syurga org yg berbuat demikian. (erkk suka pulak kata-kata ni..sebagai ingatan untuk diri sendiri) - taken from HERE




p/s: Twitter Ticer baru baper kerat yang follow... korang tak nak follow? ihiks


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

7 geng suka bebel:

siti kektus said...

retis retis~

hehe. ;)

yatie Awang said...

betul tu ticer, entah apa2 dia orang update, sampai nak p toilet pun nak bagi tahu...huhuhu....mcm2 sekarangkan?

ini id twitter kakak http://twitter.com/yatieawang

mykhalis said...

jadi tecer rasa apa yang patut dilakukan??hmm

aimie amalina said...

=) heee..beselah, manusia kan..suke dok potpetpotpet

.m y z. said...

betul tu. dorang kadang2 tak pikir dulu sebelum publish apa-apa status. main hentam je. ikut emosi.

p/s : mana link twitter ticer? nak follow ni :D

Anak Wak Mail said...

haha..memang macam2 la post kat fb..kadang pelik je..berani betul dia mengepost topik2 yang ntah pape..

xde twitter,,kalau ada nanti saya add..hihi..=)

iPai said...

mungkin orang tuh perlukan perhatian .. so, kawan2 dia patut lebih alert dan tolong juga ..

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan