Saturday, July 9, 2011

Orang bertuah itu....


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Syukran, thank you, nandrey sebab sudi jugak jawab teka gambar tu.. senang kan? Ramai yang jawab betul.. so seperti yang Ticer cakap pada entri lepas…Ticer perlu pilih orang pertama yang jawab betul… so siapakah dia? Jeng jeng jeng…..

Ni lah orang bertuah tu.. Pemilik nama Siti Norina Omar ni orang pertama yang meneka gambar tersebut dengan betul... give her a big clap.. :) 

Klik header comel itu
Tu header blog cik Noi ni... bagi Ticer blog ni antara blog yang wajib terjah.. selain menceritakan kehidupan sebagai seorang guru banyak jugak tips yang dia letak kat dalam tu... macam baru-baru ni Ticer baca pasal akaun OMAMI yang dia buat... terus rasa teruja nak ikut jejak dia... apa akaun OMAMI? SILA TERJAH SINI 

Oh ya.. Cik Noi ni merupakan seorang guru BI di Mukah.. satu IPGM dengan Ticer, satu kelas, satu hostel dan satu daerah praktikum cuma lain-lain sekolah.. Blog Cik Noi ni sangat simple... tak serabut mata memandang... 

Hoho Ticer tak pandai nak review blog orang aa... apa kata korang terjah sendiri, tengok dan baca entri dia.. best wokkk... Klik je header tu laju-laju.. follow la sekali.. korang terjah dia nanti dia terjah korang balik.. tak tipu lohhh....

:.. Ticer outing hari ni.. so tak dapat nak post entri baru.. entri yang di-schedule-kan pun ada 2 je.. malas nak buat entri banyak-banyak.. esok baru Ticer update ye… nak pergi berjimba-jimba dengan teman seperjuangan.. J apapun korang jangan la serik ziarah Ticer… okeh?


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

15 geng suka bebel:

aimie amalina said...

heeeee .. kua bebaikk =)

norinaomar said...

erm cik wan soid..itu aku kah?
aku malu tapi aku mahuu..

belanje beskot beras 1 peket!

Bella Bell said...

biskut beras ea nama dia? heheheh!!~


ok.. terjah sekarang :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

ni dah review lah Ticer :)

cikguden said...

ohh tidak...

Nurasyiqin said...

laaa..ngatkan kiter orang yg first..

.m y z. said...

wahhh ni golongan cikgu2 ni. hehehe ;) alaa tak sempat nak terjah entry teka teki tu. baru harini sempat nak BW. huhu. btw, sorry lambat balas jejak :D

Shamsuddin Amin said...

wow...
betuahnye dia kena review...^^

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


rasa mcm penah dtg sini tp x ingat. xper la, stg singgah jap.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

sifu im said...

ticer..aku x tau pon de teka teki bskut beras??hoho

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

template ticer dah lawa..tia yg edit kan?

mykhalis said...

tak balik lagi dari perhimpunan ke?hehe

Syuxer said...

bisukut beras rupanya ingatkan sushi keras hahahahha..apapun hati2 sepanjang outing tuh ;)

Anak Wak Mail said...

dah pergi dah blog kawan ticer tu..hehe..=)

iPai said...

kita teka betul juga !!!! betul ke ?

wah .. bagus laa tips tuh .. serius akan cuba buat ..

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan