Friday, July 8, 2011

Cuba teka...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Tetiba rasa nak main teka gambar plak.. ahaks! Bleh? Ada yang nak join tak? Mesti ramai yang tau ni..tapi Ticer nak mintak korang teka jugak..

Jangan Google aa… kalau ada yang Google nanti Ticer rotan.. :p

Apakah nama makanan ini?



:.. Kalau teka betul dapat apa? Tak dapat apa pun.. tapi insyaAllah nanti Ticer review blog orang yang bagi jawapan yang betul tu… (erk layak ke Ticer nak review blog orang ni?) Kalau ramai jawab betul Ticer akan review jawapan orang pertama yang bagi jawapan tu.. :D



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

16 geng suka bebel:

norinaomar said...

Biskut beras!!

tia @ Ini Kisah Tia said...

alaaa , Tia tak tau apa nama dia . tapi biskut ni sedap . bukan biskut pun .. macam keropok2 . adehhh .. *pening*

Aisyah Aina said...

tak tau...tapi yang pasti nama makanan ni ialah biskut...haha

Nurasyiqin said...

ini adalahh...biskot berass!!tol tak ticer??

Far8 budak baik said...

tak tahu ar ape nme
biskut ni..
adik cakap..
biskuit ni
masam manis gitu..
hahaha
biskut cina kot haha

Bella Bell said...

selalu makan.. tapi lupa apa nama ni.. tau makan je saya ni.. hehhe!!~



^^

iPai said...

wah .. sedap ni .. pernah makan .. erm dia daripada tepung beras ..

ArulchelseA said...

biskut beras..kih kih kih

dzafira said...

Sy panggil mende ni biskut beras.. Makan banyak2 pun langsung tak mengenyangkan.. ;)

Syuxer said...

biskut? atau sushi??

Shira Shafrida said...

Namanya rice cracker. Saya suka sgt walaupun harganya blh dikira mahal berbanding cracker yg lain..

OK, jwpnnya : rice cracker.. :)

cucu umie said...

biskut apa ea?? teka jeah biakut marry kot ..(for sure, jawapan salah..hohoh

yatie Awang said...

maaflah ticer tak tahu...biskut kampit kut hehe

cikguden said...

biskut tawar... betul tak??? kalau salah boleh cuba lagi. hehehe

siti kektus said...

biskut beras kan ticer?

nama glemer biasanya orang panggil biskut wang wang. haha eja macam mana tah. lebih kurang la tu kan. ;)

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

suka gak makan biskut tu..

Entri latest:
Tutorial Seks|Gaya 69 Paling Nikmat

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan