Sunday, July 10, 2011

Blog Ticer ni macammana?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Selamat malam… last entri untuk hari ni.. esok insyaAllah Ticer update sampai rabak mata korang baca.. hihi..


Short questions tonite…



  • Apa korang rasa bila masuk blog Ticer? Maksud Ticer blog ni berat ke atau ringan?
  • Wajar tak Ticer letak read more semula..? sebelum-sebelum ni Ticer letak read more tapi lepastu Ticer tak letak.. then terasa nak letak semula.. so Ticer tanya pendapat korang la…
  • Ada apa-apa widget yang tak diperlukan dalam blog ni?
  • Emm gambar VVIP di ♥ dikekalkan atau dibuang saja? Tapi cam nak expose family la… Ticer biar je la kat situ ehh.. bleh tak?

Tu je la soalan yang simple… tolong jawab dengan seikhlas hati… makaceh daun keladi... 

:.. Doakan ustajah mama Ticer sembuh yer.. dah seminggu lebih dah sakit tekak tu.. risau la plak.. L



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

18 geng suka bebel:

Far8 budak baik said...

ticer wan..
kalau boleh delet jelah
blog ni..
hahahahaha =p
okey je kot..
ringan je..
=)

~~Ticer Wann~~ said...

@Far8 budak baik haha..okeh jap lagi Ticer delete...tapi dalam mimpi.. :p

hyatt^^ said...

takmo ade read more tu. payah nk klik hehe. malas :p

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaa . punyer kejam gileee suh delete . hak3x .. Tia okey je . loading tak lambat . entri Ticer pun best2 . ada mesej tersendiri :)

yatie Awang said...

1. tak berat

2. yg tu atas keselesaan ticerlah

3. tak ada apa2 yg perlu dibuang

4. letak je it ok

InsyaAllah...semoga cepat sembuh

~~Ticer Wann~~ said...

@hyatt^^ ek? ok disebabkan tak mau orang malas baca so tak jadi letak read more.. haha

~~Ticer Wann~~ said...

@tia @ Ini Kisah Tia hehe mekaseh... ala Tia jugak yang tolong kan... :)

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang :) amiin mekaseh kak

Raja Syakirah said...

blog ticer tak berat pon. bukak gune fon pon ringan je
jangan delete pape
hehe

semoga bonda ticer cepat sembuh
=')

~~Ticer Wann~~ said...

@Raja Syakirah ok tak delete pape.. erk tapi Ticer dah delete label... macam mengganggu jugak la.. :)

Marina said...

blog ticer ringan...ok je...marina suker read more ni...macam buat org membuak2 nak bacer...hehe

ArulchelseA said...

ok je blog ni..menarik.. hijau yg menawan..

iPai said...

kehadapan ticer,

1. Blog ok je ..

2. erm .. rasa ye ok je .. janji komen leh pop up kot ..

3. tak tahu widget ape yang patut di tambah .. masing2 punya lain minat ..

4. hehe .. ni blog ticer .. letak pun ok je ..

~~Ticer Wann~~ said...

@Marina Ticer pun suka read more... tapi tula takut letak kang orang tak nak baca lak.. huhu

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA yahh hijau itu menawan..betul3..

~~Ticer Wann~~ said...

@iPai hee mekaseh bagi respon... tapi simple is better rite..kang letak banyak2 widget lambat loading orag terus cabut lari plak.. :)

iPai said...

yup betul tuh .. tp kita pun tak reti nak tahu betul2 kita ye blog laju ke atau lambat loading .. haish .. susah2 ..

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaiye ke tak reti? bukan hebakkk ke?

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan