Saturday, July 23, 2011

Macam nak pengsan....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Hari ni pepagi lagi dah bangun..mengemas apa yang perlu.. maklum je la bilik terbiar tanpa kasih sayang selama 5 hari berkursus… cewah…

Semalam Ticer sempat ber-chatting dengan seorang teman… rasa terkujat bila dia samakan Ticer dengan Ustazah Asni.. kenal? Tak kenal? Ok Google sekarang… Ishh andainya rupa dan ilmu seperti Ustazah Asni kan best.. J bangga dengan pujian itu? Tidak.. malu sebenarnya… ye lah bila kita disamakan dengan orang yang berilmu secara tak langsung rasa betapa sikitnya ilmu kita berbanding dengan ilmuan tersebut… inilah pertama kali Ticer dikatakan sama dengan ustazah tersebut… *air mata syahdu mengalir*



:.. Rasa malu nih... terus belek muka kat cermin *wahh dan-dan perasannnn*



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

16 geng suka bebel:

norinaomar said...

bolehlah join ustazah Pilihan kat astro,hahaha

qasehraihan said...

waaa....bestttt..ada yg puji..hehe

yatie Awang said...

adalah tu kut...

Anak Wak Mail said...

jangan pengsan dulu.....

ape sambungannya ticer???hahaha...

~~Ticer Wann~~ said...

@norinaomar alamak ustazah pilihan? haha..ilmu tak banyak aa..

~~Ticer Wann~~ said...

@qasehraihan hii malu sebenarnya

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang ada apa kak? :D

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail tak da sambungan dah.. terus masuk topik laen :D

ZWAN SABRI said...

Lepas ni x bolehla nak panggey ticer wan dah.. kena panggey ustazah wan.. HEHE

MySuaraBlog: Dulu Lelaki Tapi Kini Wanita?

EYFAalias said...

hehhee. takkan kena puji sikit dh nk pengsan? kang siapa nak angkat bawak g hospital :P

siti kektus said...

eleleh ticer. malu2 lah pulak. ^^

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI amiin... impian satu masa dulu memang nak jadi setazah pun :)

~~Ticer Wann~~ said...

@EYFAalias Eyfaa tolong bawakkan bleh?

~~Ticer Wann~~ said...

@siti kektus haha memang pemalu awwww

iPai said...

ticer leh jadi ustazah plak laa .. hehe

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaiamiin... jadi ustazah untuk bakal anak2.. cewah

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan