Wednesday, July 13, 2011

Yeahh Rabu Datang lagi...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Gambar untuk korang pagi ni… insyaAllah mungkin ni yang terakhir… tak mau dah buat WW.. cewah kononnnnn



:.. Hebat betul FB sekarang ni ehh… hoho



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

23 geng suka bebel:

yatie Awang said...

ayat fb terbaru ye? hehe

LiFe KaMi said...

rasanya FB ni best masa mula2 kita register, tapi skang makin bosan plak, mungkin nak kena ada pengganti website baru plak..:)

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang haha ayat usop wilcha nih

~~Ticer Wann~~ said...

@LiFe KaMi memang FB sudah membosankan... saya on9 pun sebab nak ping entri je..:D

ZWAN SABRI said...

UsopBook? Kita bako jelah... HAHA


MySuaraBlog: Wordless Wednesday #2

ArulchelseA said...

ala dulu de fb bukn main lg..skang dah lama2 bosan pulak..tp memang mcm tu pun..manusia memang cepat bosan kan.. kih kih kih

Anak Wak Mail said...

FB sekarang jadi tempat untuk mengetahui keadaan rakan2 je..haha..

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI jom bako :p

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA biasala... bila dah lama dalam bidang FB ni lama-lama bosan la.. :D blogging jugak best

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail ha'ah... tu je la ni pun.. Ticer kadang2 on9 utk ping blog je..then lariii.. hoho

sifu im said...

tapi cer, aku dh boring giler kot men fb..buka pon jarang2 dah

schaze zainn said...

menangis MARK nnt sbb USOPbook lg pemes nnt xP

Syuxer said...

hahaah ucopbook..

fb neh suatu hari nanti akn bosan gak..cam myspace,friendster dulu2 heheh...biasalah bak kata bro arull,manusia mudah cepat bosan..

mykhalis said...

ini namanya amik kesempatan ni..camne leh usop kerjasama dengan mark nie?

ainaa said...

haha. nicee !

She's Gee said...

terbaikkkk... ^^ ce bygkan kalau betul usop wilca punye fb... heee.. simpanggggggg..... haha! ^^

"Status Hubungan di FB : Anda Percaya?"

~~Ticer Wann~~ said...

@sifu im hee sama aa... :) bosan FB la ni

~~Ticer Wann~~ said...

@schaze zainn Mark kena cari makan kat tempat lain la.. usop glemer tuu

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer bosan kat FB tak pe... jangan bosan dalam menuntut redha Ilahi sudahh :)

~~Ticer Wann~~ said...

@mykhalis bukan bekerjasama la khalis... usop cantas Mark dah ni :D

~~Ticer Wann~~ said...

@ainaa haha... kalau ada camni mesti gelak2 je kan.. ;)

~~Ticer Wann~~ said...

@She's Gee kalau usop punya FB memang pengsannn.. :)

iPai said...

hee .. penah nampak yg ni .. tapi tak pernah jumpa secara live lg ..

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan