Monday, July 4, 2011

Hijau itu menawan mataku...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…


Fiuu..penat ohh mekap blog.. dapat juga favorite theme.. harap lebih segar la hendaknya…

Oops bukan Ticer yang mekapkan blog ni ha… tapi teman a.k.a “musuh” ketat Ticer.. J special thanks to her… rasa terharu sangat-sangat sampai rasa nak meraung tahap dewa ni…

Nak tau sapa yang mekapkan blog Ticer dari cun bertambah cun? Ahaks!! Ye la ye la..gurau-gurau pun tak bleh… kalau nak tau siapa dia sila picit siniDia juga insan yang menghadiahkan header Ticer tu… baik kan dia?

Korang…jom la terjah dia…


:.. Syoknyeee blog berwajah baru… senyum sampai ke telinga ni… J



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

14 geng suka bebel:

ArulchelseA said...

tgok je dah tau tia ni.. kih kih..sbb dia suka tolong org..lg pun ulr kat header tu tau jenis tia punya citarasa..kih kih kih

Syuxer said...

hensem blog baru neh..:)..untungla tia tolong..

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA hehe... tu la..serius terharu ni... isk isk... kena belanja dia ambuyat kot :D

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer ha'ah... kalau tak memang buruk la blog Ticer :D

kokser kokdam said...

comey2.. sedak kelih..

=D

~~Ticer Wann~~ said...

@kokser kokdam sedak kelih tu pebenda la plak pak ostat oii :D

tia @ Ini Kisah Tia said...

kah3x . si arul tu tau ajeeeee . hehee .. terima kasih Ticer .. Ticer la one of my ah , bukan kawan .. Tia dah anggap Ticer macam kakak Tia . can i ? mungkin ada tempat meluah apta dis ? wuwuuuu ~ ada apa2 , Ticer bagitau Tia yeee ..

~~Ticer Wann~~ said...

@tia @ Ini Kisah Tia sama-sama... hehe.. boleh je.. Ticer pun dah selesa ngan Tia..insyaAllah kita akan jadi sisters yang baik... apa2 masalah carik je Ticer... :) ok kalau Ticer ada apa-apa nanti Ticer terjah Tia...

Raja Syakirah said...

sejuk mata memandang, sejuk lagi mata yang memikul
adeh
=P

cantekkkk
=')

~~Ticer Wann~~ said...

@Raja Syakirah mekaseh :) cewah lembu punya susu sapi dapat nama ni :D

Anak Wak Mail said...

banyak warna hijau...sedap mata memandang..=)

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail hihihi ha'ah... tenang je rasa

iPai said...

waaa .. hijau sudah blog ini

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaiyeah... hijau itu mendamaikan :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan