Friday, July 15, 2011

Tak de seminggu... risau

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Baru sampai dari Lawas… macam lama je tak ke sana.. cewah.. ada member join mau la pegi..kalau tak mesti ngantuk nak kena redah jalan raya di tengah hutan.. tak caya terpulang la.. cer Google nama tempat Lawas…

Tadi dapat berita gumbira dari GB… Nama Ticer tercalon sebagai peserta kursus minggu depan.. 5 hari okeh… kalau 3 hari ok la jugak kot.. baru je nak berseronok tahun ni sebab tak da nama lagi untuk ke kursus.. rupanya… ada jugak.. adehh… risau fikir students tahun 6 tu…

Kursus ni kursus KSSR Bahasa Inggeris… sebagai seorang cikgu BI tahun 2 maka Ticer kena pergi la.. maksudnya tahun depan pun berkemungkinan Ticer akan pegang lagi BI tahun 2.. huhu bukan tak nak tapi baru nak merasa kelas lain.. harapnya tahun depan tak pegang lagi BI tahun 6…kalau tak hidup sentiasa diselubungi misteri.. namun andai sudah diberi kepercayaan Ticer terima saja dengan senang hati…

Kursus bermula hari Isnin dan berakhir hari Jumaat.. the whole week Ticer tak de kat sekolah… huhu risau pikir students tahun 6.. dah la 2 minggu lagi dorang nak trial… harap-harap kerja rumah yang banyak Ticer bagi tu dapat membantu *muahahaha… jangan ingat dorang bleh rileks yer.. gila kejam la Ticer nih*

Ok-ok dah la.. Ticer nak p melepak depan TV plak.. dah lama tak layan citer petang-petang cenggini…

:.. Lagi sebulan seminggu dan 5 hari… sabarlah duhai hati… *wink* 
  

Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

16 geng suka bebel:

Nurasyiqin said...

wah ticer bi..morning ticer,,hik3

rara pinkmafia said...

mmg guru yg berwibawa lah ticer ni.

ZWAN SABRI said...

Wah! mmg tabik springla sama ticer wan.. walaupun nak pergi kursus, tapi still tetap risaukan tentang perkembangan akademik students.. Untung murid2 tu sbb dapat ticer macam ticer wan.. ;)

MySuaraBlog: Blog Pilihan : Edy Fee

ArulchelseA said...

lg sebulan 5ari tu apa tu..cam tk sabar je... kih kih kih

Far8 budak baik said...

pehhhh lawas tu kat sawak kn...
nnti singgah lahh sabahhh..
bolehhh jumpa NF..haaaaaaa...
skrg tgh cuti kot..meh ar...
naik fl8 nnti turunlah perechut kat
kota kinabalu..hahaha =p
kursus tu kene pi tahuu..
smgt sikit hehe

~~Ticer Wann~~ said...

@Nurasyiqin haha salah time ni.. :)

~~Ticer Wann~~ said...

@rara pinkmafia hihi biasa je Rara...

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI amiin harp2 camtu la.. :)

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA cuti la.. haaa tu nak bergosip la tu.. :p

~~Ticer Wann~~ said...

@Far8 budak baik aok di Sarawak... lat week da pegi KK la.. :) yeahh memang pergi pun... harap bersemangat waja la ni :)

Anak Wak Mail said...

bagi byk2 kerja sekolah..biar diorang..ingat senang2 je ticer nak tinggal diorang..haha

Подтверждаю said...

as salam..
lawas? sabah?
erk..hehe..sungguh berdedikasi.
hehe~ berusaha memberi tunjuk ajar kepada murid2

=)

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail hahaha cayalah Rifhan... hebakkk... memang tinggalkan keja pun..biar rabak mata dorang tengok soklan ;)

~~Ticer Wann~~ said...

@Подтверждаю lawas sarawak... hihi biasa ja.. tugasan dan amanah yang diberi perlu dipikul... :)

iPai said...

inilah bermulanya kisah ticer nak g kursus .. huhuh

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaiyeahhh...

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan