Saturday, July 30, 2011

Ahlan ya Ramadhan... kami rindukanmu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Sedikit bingkisan hati untuk korang…




Moga Ramadhan kali ini mendapat keberkatan dari-Nya.. moga kita mampu melawan hawa nafsu yang selama ini mendorong kita untuk berbuat kejahatan dan maksiat… Ticer mohon ampunan maaf andai tersalah bicara selama mengunjungi kalian…

:.. Ticer rasa dah malas nak berblogging.. tengah fikir sama ada nak delete blog/ nak biarkan je bersawang tanpa kasih sayang…



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

14 geng suka bebel:

syaz@rozelt said...

kenapa terasa macam tu ticer..troskan berblog ok..kalau mls nak update, jgn paksa diri..update bila ada idea ok?hehe

p/s: selamat menyambut bulan ramadan al mubarak!

yatie Awang said...

aaa...sikap malas tu nak kena buang tuuu....

kakak pun sama juga, takut2 ada yg terkesan dihati, selama bersama di alam maya ni

iPai said...

eh kenapa nak delete .. ? wuuu ..

selamat manyambut ramadhan ye ticer

THE LEKAT LEKIT STORY said...

alahai ticer.. kenapa tiba2 malas berblog ni. apapun kalau bz biarkan dulu bila ada ms kang rasa minat tu dtg balik blh update & aktif semula

~~Ticer Wann~~ said...

@syaz@rozelt terasa malas je nak berblog... tapi tak mungkin stop kot.. haha...

mekaseh... salam ramadhan kembali :)

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang haa tu la kan..memang kena buang jauh2...

harap tak de yang termakan hati dengan gurauan sepanjang berblogging :)

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaisaja terasa nak delete..haha...

ya..salam ramadhan kembali :)

~~Ticer Wann~~ said...

@THE LEKAT LEKIT STORY tak tau la cik lekit..sekarang ni tetiba je rasa kemalasan melanda...

atas sokongan semua insyaAllah tak akan delete n stop blogging :) mekasehhhh

Fadzmie Mohamad said...

Ala ticer, jangan la stop. Kalau cuti rehat, takpe. ;)

Btw, selamat menyambut bulan Ramadhan ya! ;)

Anak Wak Mail said...

takyah delete lah ticer..hehe..=)

ahlan wa sahlan ya ramadhan!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

maaf juga dr sy andai ada tersalah kata..

selamat berpuasa ticer..

kalau malas apa kat bulan ramadhan ni rehatkan diri dr berblog dan lebihkan amalan mana yg patut..ok juga kan..insya-allah lps ramadhan bertambah-tambah idea utk dikongsi bersama dgn blog terchenta..(nasihat utk diri sndiri benarnya ;p)

~~Ticer Wann~~ said...

@Fadzmie Mohamad ok2 tak stop cuma kurangkan... :) salam ramadhan

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail hehe... tak jadi la..ramai ngat yang pujuk tak yah delete :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty okeh kak... pas puasa nanti kita balas dendam post entri banyak2 yer.. biar dorang rabak mata membaca :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan