Friday, July 29, 2011

Rasa damai je bila nak puasa...korang rasa?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Puasa tak lama dah… 2 hari je lagi kan… hari Isnin ni Ticer cuti..jangan jeles okeh.. *eleh macam dia sorang je cuti..huh!!* alaa jangan la marah korang…saja je nak bikin panas hati korang.. cewah.. tapi ada member cuti sampai Selasa.. wahh tak aci betul… ini tidak adil..

Bila nak dekat puasa ni suasana terasa lain.. korang rasa tak? Rasa sejuk.. aman… syahdu dan damai.. serius.. selalu rasa camni tiap kali nak puasa.. lepastu kesyahduan tu mula la merajai jiwa keibuan Ticer..puihh keibuan la sangat…

Ticer rindu kawasan ni… damai kan? Ni jalan yang akan dilalui oleh Ticer n family bila nak balik ke kampung ustajah mama.. kampung ustat baba? Alaa tak do gambar la plak… umah Ticer sekarang? Ada gambar tapi gambar tu time majlis khitbah (engagement) ari tu.. cam segan nak tunjuk lak… sebab ada Ticer yang terlebih posing. kampung Fahrin Ahmad? ehh..tetiba je kan..

Korang layan je la ye perangai ngada-ngada homesick Ticer nih ye… J




:.. Ramadhan…moga lebih baik amalan kita pada tahun ini… J


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

12 geng suka bebel:

saiazuan said...

tak sbr nk puasa..slmt brpuasa :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

ololorhhhh . homesick yea Ticer :)

yatie Awang said...

elehhh...tak jeles pun, kakak hari2 cuti hihihi

best permandangan mcm tu, tenang je nampak

Anif Abdullah| AA said...

singgah cni..selamat berpuasa ^^

iPai said...

wah cuti ari isnin .. hee ...


selamat menyambut ramadhan ticer ..


cam penah cam je jalan tuh .. kat sungai petani ke ? heheh

Anak Wak Mail said...

h,,,..jeles nih..ingat haritu isnin cuti..sekali selangor tak amik pulak cuti tu...adoyaiiii..haha

~~Ticer Wann~~ said...

@saiazuan yee thanks...

~~Ticer Wann~~ said...

@tia @ Ini Kisah Tia biasala Tia.. time2 cenggini mmg homesick

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang heee lagi jeles ni... :D

~~Ticer Wann~~ said...

@Anif Abdullah| AA thanks... slmt berpuasa

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaimesti la bukan sungai petani... teka lagi teka lagi.. haha

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail alahai..kasihaninya diri kamu

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan