Tuesday, July 5, 2011

Perghh bulat mata

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Awal pagi sebelum ke sekolah Ticer tinjau blog Tia… Dia ada listkan senarai blog yang join segmen hari tu…

Ticer sangat excited nak terjah… tapi Ticer terkejut dengan satu blog ni… kenapa? Tengok lah sendiri



Panik gak la Ticer... ada kesan kat blog sendiri tak ehh... ni betul-betul hack kan? huhuhu Ticer tak tau bab ni...

:.. Huhuhu… bulat terus mata tengok warning  tu…


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

17 geng suka bebel:

yatie Awang said...

betul betul betul, tadi kakak singgah mcm tu jugak, terkezut juga....

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang panik kak.. terjah je naim gambar tengkorak.. huhuhu

~~Ticer Wann~~ said...

ehh typo.. naik

Anak Wak Mail said...

erkkk??apa maksudnya tu??panic plak rasanya bukak tadi..haha

tia @ Ini Kisah Tia said...

keh3x . ade lak typo kak . ha 'ah . blog tu kena hack . kesian dia . jangan risau , tak ada apa effect dekat kita . just pastikan password tu selamat . kuat , ketat , padat !

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail hihi maunya tak panic.. dah la tulis security is low... rasa jantung berhenti berdegup kejap

~~Ticer Wann~~ said...

@tia @ Ini Kisah Tia haha apa leh wat dik... awal pagi.. mata tak baper nak terang.. tu yang bleh typo... pasword kuat, ketat n padat ehh... harap2 blog Ticer mantop..tebabo

ArulchelseA said...

malam td tau ni..tau dari kb..bahaya ni..cuak sy nk tgoknye..kih kih kih kih.. mcm tu ekk klau kena hack..

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA ye la kot... macam tu la kena hack..hik3

sifu im said...

aku x berani la nk singgah ticer..

~~Ticer Wann~~ said...

@sifu im tak berani tak payah singgah la.. huhu

mykhalis said...

ada pulak hack menghack..ish...jahat betoll

~~Ticer Wann~~ said...

@mykhalis tu la pasal..ngatkan dah tak de lagi daj mende2 cenggini

Nora Shahaira said...

macam takut je nak try..

~~Ticer Wann~~ said...

@Nora Shahaira hehe da takut tak payah try la.. :D lagi selamat kan?

iPai said...

eh dah elok kan ?

~~Ticer Wann~~ said...

@iPai dah elok eh? tak pasan lak....

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan