Friday, July 15, 2011

Segmen bersama Khalis

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…



Maap Encik Khalis.. Ticer lambat menjoinkan diri… thanks sebab sudi invite Ticer.. bz sket sekarang ni…

Blog encik Khalis ni merupakan blog yang Ticer akan lepak tanpa paksaan.. serius la.. tak tipu… ehh apsal puji plak.. baru je niat nak kutuk… sedia aa khalis.. nak kutuk nih.


Blog best sangat.. banyak info yang akan wat Ticer Wow! di akhirnya.. masa memula dulu Ticer terdetik jygak “Ishh ni blog lucah ni,” tapi bila Ticer go through dan baca Ticer terus ubah persepsi tu.. sori naa Khalis.. tak marah kan..?

Template best.. cool jek… dulu selalu Khalis buat teka meneka tapi sekarang dah takde.. kalau bleh wat lagi yer Khalis.. even tekaan tak pernah tepat tapi tetap nak teka jugak.. J

Ticer suka tengok pageview kat blog ni… every second akan berubah… serius.. dulu suka tengok pageview kat blog Abang Ben sekarang ni suka tengok nombor-nombor tu bergerak kat blog uncle khalis nih.. (pehhh uncle tu)

Tu je kot.. tak retila nak komen lebih-lebih.. rata-rata blogger yang join segmen ni mesti sebut pasal SEO.. maap la Ticer tak reti bab-bab tu.. kalau SEOL Ticer tau la.. tu kat Korea.. J

:.. Maap la.. dah namanya cikgu memang suka bercakap.. sampai berjangkit ke dalam blog.. J


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

15 geng suka bebel:

mykhalis said...

seoul korea la tecer..hehe..bukan seol.. dan sebenarnya KHalis terbaca jugak orang cerita pasal seo ni.. dan Khalis tak retipun sebenarnya.. tiada panduan.. dan Khalis ucap terima kasih sangat sebab tecer sudi menjoinkan diri dan dari dulu sampai sekarang stay kat blog uncle.hehe..

~~Ticer Wann~~ said...

@mykhalis alaa salah eja ka? maluuu.. nak tutup muka ni... khalis pun banyak support saya jugak.. :)

Ibnushukran said...

owh en khalis ada wat segmen ke.. huhu.. lama tak BW..

~~Ticer Wann~~ said...

@Ibnushukran ha'ah..hari ni last.. Ticer pun baru sempat join :) jom la join

yatie Awang said...

wah!!!!panjangnya....hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang kan kak? suka bebel..nak wat gena.. hihi

syaz@rozelt said...

bukan segmen nie b'akhir mlm smlm ke?hihi..erm tp ni special kes kan..kne invite..haruslah join kan ticer~

~~Ticer Wann~~ said...

@syaz@rozelt hari ni tapi kul 10 pagi tadi tutupnya... heee ni kira terlambat dari waktu sebenar la ni. hik3

Syuxer said...

owh syuk pun join gak smalam..:)..

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer ha'ah ada baca entri Syuk pasal segmen ni :)

Munna said...

ohh segmen da tutup eh? xdan la nak join.... =)

~~Ticer Wann~~ said...

@Munna aok..tutp sudah :)

iPai said...

hehe .. bab seoul korea saya pon tahu .. heheh

tu template ticer .. penah gak jumpa template cam tuh .. leh tuka2

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaipenah ekk? tak pe je template sama janji isi tak sama :D

iPai said...

penah2 ... hehe .. yup2 .. isi tak sama ..

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan