Wednesday, July 20, 2011

Bakat terpendam...cewahh

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…
        
Waa lembik sangat hari ni.. tak tau apa sebab Ticer keletihan dan mengantuk dalam bilik kursus.. sangat tak best bila mengantuk…

Thanks sebab sudi jenguk Ticer yer… insyaAllah nanti Ticer balas jejak korang balik… hmmm tinggal dua hari lagi kursus.. pagi tadi turn Ticer buat pembentangan.. pehh gabra jugak la.. ye la kalau dah dikelilingi dengan cikgu-cikgu yang sangat bombastik dalam BI apa lagi Ticer mula nrvous la.. hoho…

Esok pembentangan lagi… harap semuanya berjalan dengan lancar.. malam ni nak tepek gambar… tapi bukan gambar Ticer dan teman-teman sebab sangat tak manis menempeknya disini.. sebab penuh dengan aksi riang ria kanak-kanak.. ahaks!!

Ni hasil kerja Ticer dan kengkawan time kursus.. kena buat okeh untuk memantapkan lagi pengajaran.. wahh berpeluh gak la.. sebab panas dalam bilik kursus… aircond ada tapi kurang sejuknya… ngee..






 Haa amacam? Cantik tak? Ahaks!!

:.. Nanti korang bleh la buat untuk anak-anak/ anak sedara/ bakal anak korang.. ;) tapi jangan lupa letak credit to my group.. hoho… nak jugak nama tuuu… ;)

Nite all… ciau



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

14 geng suka bebel:

Ibnushukran said...

bakat tu mda lama ada tu ticer, baru tu la bakat buat art tu keluar .. hehe.. smart!

yatie Awang said...

seronokkan buat kerja budak2 kan....tapi kakak tangan tak bersenilahhh...hihi

syaz@rozelt said...

kiutnya..nie btol2 kanak2 riang yg buat nih..hehe

ArulchelseA said...

bleh digunakn utk klas pra ni.. kih kih kih..tq

Anak Wak Mail said...

cantiknya ticer..buatkan saya satu!

~~Ticer Wann~~ said...

@Ibnushukran pehh smart ker? bangga plak ngan jari jemari ni..kui3

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang saya pun tak berseni kak..belasah je tu

~~Ticer Wann~~ said...

@syaz@rozelt ni bukan kanak-kanak riang ria.. mak mak riang bersuka ria yang buat ni :)

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA hihi... asalkan dalam kelas ada budak so bleh je apply kan hasil kreativiti camni :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail haha nak buat yang ni satu pun Ticer dah berpeluh :D

iPai said...

wah2 .. cantik2 dan comel2 ye semua benda tuh .. sangat kursus laa .. hehe .. rindu plak zaman U pergi kursus ..

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaibila mengerahkan tangan tak berseni tak sangka lak leh jadi camtu.. hoho

iPai said...

cantik tuh .. kasi kat budak2, mereka mesti nak punya ..

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaihmm ye ke? hehe bleh la nanti buat bagi kat dorang..

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan