Wednesday, July 13, 2011

Segmen Kenali Blogger Sporting

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Yeahh ada tugasan nak kena wat tapi teringat plak kat satu segmen ni.. cewah.. excited kemain nak join…

1st.. tepek header tuan punya blog dulu… tadaaaaa…. “musuh” ketat Ticer ni…



Ticer kompom korang kenal la pemilik header tu… Bagi sesiapa nak join..klik je header tu okeh…

Dah siap? Belum la.. ada task lagi nak kena buat… kena bagitau pasal maklumat peribadi la plak.. adoyaii malu tapi dah kata blogger sporting so kena ikut la syarat dia kan… J

Jantina  : Lelaki Perempuan
Umur    : erk… 27 tahun (pehh tua tapi cute..ok la kan)
Status : (Bujang, Bertunang, Berkahwin atau yang sewaktu dengannya)
Tempat tinggal (Bagitau negeri cukup!): Kedah dan Sarawak.. :D

Dah siap!! Senang je kan? Sambil potong kuku pun bleh buat..ye dak..?

:.. Segmen Ecik Khalis plak.. esok je la ehh Khalis… mekaseh sudi jemput join segmen.. J 


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

20 geng suka bebel:

farahin nasir said...

sy da joinnn.. hehehee.. :)

~~Ticer Wann~~ said...

@farahin nasir hip hip horayy :)

yatie Awang said...

kakak pun join

Bro Ery said...

Wooo, dah tunang tu @_@ Huhuuhu..

schaze zainn said...

goodluck ticer! xP

siti kektus said...

senang2. kite sambil pejam mata je ticer. sape lagi hebat? hehe :)


bila majlisnya kak?

She's Gee said...

gee tak join ag... muehehe... ^^

iPai said...

sambil potong kuku tuh .. hehe

Anak Wak Mail said...

agogo ticer!sambil gigit kuku boleh tak??hihi..:P

.m y z. said...

wahh 27 tahun? kawen cepat2 tak sabar nak tengok gambar kawen ticer pulak bersemadi dalam blog ni ^__^

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang jom ramaikan kenalan

~~Ticer Wann~~ said...

@Bro Ery haha cepat-cepat la pinang Miss Tira tu

~~Ticer Wann~~ said...

@schaze zainn makaseh :)

~~Ticer Wann~~ said...

@siti kektus pehh hebat tu... tabik springgg...

insyaAllah awal Disember nanti :)

~~Ticer Wann~~ said...

@She's Gee jom la join...

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaihebat kan? ;)

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail bleh je.. kuku tangan ke kuku kaki..? wakaka

~~Ticer Wann~~ said...

@.m y z. haha dah tua dah..erkk alahai nak tengok gambar tawen ni yang memalu nih ;)

iPai said...

terlompat2 isi kuku nanti

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaibiarlah melompat sket... :D

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan