Friday, July 8, 2011

Sakit itu ujian

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Ampun maaf dipinta mensuci hening dosa *ehh lagu raya la pulok* Korang korang rasa pelik tak Ticer tak terjah korang semalam… entri Ticer tu semua auto post… Korang tak perasan ehh? :D

Ticer tak sihat semalam.. hari ni pun tak ok lagi… tetiba je demam.. pegi klinik MA check suhu dan ada la naik sket.. So dia bagi ubat untuk prevent dari terus panas… Dah la gitu migraine yang dah lama tak bersua pun menunjukkan muka.. perghh menyengat sampai urat mata tu… habis isi perut tekeluar dek kepeningan yang amat sangat.. sampai takut nak makan.. asal makan je kluar.. asal makan je kluar..

Malam tadi gagahkan diri makan jugak sebab badan rasa lembik gila… pas makan terus tido *buruk perangai betul* tengah malam bangun sebab rasa loya…huhu habis sudah makanan tu..hukhukhuk..

Pagi tadi memula tak nak g keja.. tapi lepas mandi rasa segar sket…lagipun fikirkan students plak.. tu yang pegi jugak… dah sekali sakit perut plak.. bukan Ticer je almost satu sekolah cerri berry tau.. ishh..migrain pun still tak ok lagi.. demam dah surut sket la.. harap sihat macam biasa… kerja pun tak bersentuh semalam dek sakit ni…

:.. Dah sihat sket Ticer terjah korang yer… jangan serik ziarah Ticer tau.. doakan Ticer sihat macam biasa.. J

p/s wahh dashboard Ticer kaler oren la… terkial-kial la jugak tadi J

Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

22 geng suka bebel:

aimie amalina said...

get well soon ye ticer =)

ArulchelseA said...

demam rindu tu... kih kih kih.. g jumpa dr yg sepatutnye baru sihat..kih kih kih

Marina said...

keracunan ke? satu sekolah cerri berry? habiskan ubat yer ticer.. :-)

tia @ Ini Kisah Tia said...

semoga Ticer cepat pulih :)

~~Ticer Wann~~ said...

@aimie amalina tq :)

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA hahaha mana tau ni? :p

~~Ticer Wann~~ said...

@Marina ehe silap la satu bilik guru jer... :D

yatie Awang said...

cepat sembuh yeee....ticer wan...jangan lupa makan ubat

mrs redzuan said...

cepat baik ye...happy blogging =)

~~Ticer Wann~~ said...

@tia @ Ini Kisah Tia amiin :)

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang ok kak..mekasih :)

~~Ticer Wann~~ said...

@mrs redzuan thanks... :)

Acik said...

alahhh ticer ni, ada apa-apa ke ni? :)

mOon jOhari said...

....kita sama...ada mgrain....dah lama jugak cikmgrain x bertandang...mintak jauh la....
get well sOon....

~~Ticer Wann~~ said...

@Acikada apa2 lak ni? haha

~~Ticer Wann~~ said...

@mOon jOhari jangan la mintak dia datang..seksa jiwa oo... huhu

aTy _faRed~ said...

semoge cepat sembuh yer dear... yang penting kene cukup rehat..:)

~~Ticer Wann~~ said...

@aTy _faRed~ mekaseh.. :) rasa tak cukup rehat gak nih... :)

Munna said...

ticer...jgn liat mkn ubat okeh...(sy pn da folo ticer..kan?kan?kan? heheheheeh

~~Ticer Wann~~ said...

@Munna hee liat gak la..tapi kena telan gak kalau tak lambat baik.. ye Munna dah follow ticer pun :)

Anak Wak Mail said...

ticer dah sihat belom???harap2 dah la ye...=)

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail ok la sket :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan