Tuesday, July 5, 2011

Apa yang Ticer dapat dari blog?







Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Agak-agak korang apa Ticer dapat? Duit? Hahaha gelak terburai perut la Ticer… nak harap pak cik nuffnang tu sampai tahun depan pun belum tentu income bertambah.. dok statik kat situ jah… teka lagi teka lagi… ha tak mau dah? Alaa… ye ke?

Orait… dari berblog ni Ticer dapat kenal dan jumpa teman-teman dari pelbagai lapisan umur dan kerjaya.. ada yang masih belajar.. *alaa tak boleh ke yang belajar pun berblog?* ehh Ticer tak cakap pun cam tu… hihi..

Ada beberapa orang blogger dah menjadi semakin rapat dengan Ticer.. rasa bersyukur dan beruntung sangat-sangat… ada blogger yang dah pun Ticer add kat FB dan berbalas-balas komen.. indahnya ukhuwwah ni..


Tapi rasa tak best bila asyik komen dan ‘jumpa’ di alam maya ni je.. bila la agaknya dapat bersua muka ni.. erk korang tak nak jumpa Ticer ker? :D (poyo je kan soalan ni)

:.. Indahnya ukhuwwah.. siapa sangka kan dengan berblog sahaja kita boleh membina pertalian saudara yang baru..J



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

30 geng suka bebel:

EYFAalias said...

hehehe. nak nak jumpa ticer ! :P

yatie Awang said...

betul tu,,,tak pe nanti kita buat temu janji...ehehe

tak add pun kakak, eeemmmm....tak nak tegurlah....hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@EYFAalias haha..jom jom

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang ala kak jangan aa cenggitu.. mintak la id FB akak... t saya add :)

Ibnushukran said...

aah.. betul tu ticer, kt alam maya ni pun dapt jlinkan ukhwah ssma muslim..

Shuk_ArChie said...

Huahahaha siap nak jumpa2 lagi tu... (^_^) Eeer boleh aje raya ni buat rumah terbuka... jemput semua rakan blogger... tapi duit raya jgn lupa la... huahahahaha ;)

Liyana Zahim said...

Kite pon dpt knl ticer.. Kite? Hehehe..

**::CIKNUURUL::** said...

hehe,..best kn?,.punyerla rmai umat,.kalo jumpe ni,.mau xabes crite,.hehe,.

Bella Bell said...

ewwww.. ticer baru add saya.. hehee..!!~



ticer! jom jumpa.. :)



^^

Arpiiz said...

kalau masa sekolah dulu, bila nak jumpa je dekat pagar sekolah..hehe

Raja Syakirah said...

jom dating ticer!!
=')

ArulchelseA said...

nnt ticer kawen la kitaorg buat rombongan cik kiah ke umah ticer..kih kih kih

Syuxer said...

syuk pun dapat kawan baru dalam alam maya neh..nak jumpa semua dok jauh2..huhu

iPai said...

ticer host gathering .. kita semua datang .. oh yeah ... leh wat lawatan sekolah ke zoo, tp kami laa yang jadi student ye .. hak3

~~Ticer Wann~~ said...

@Ibnushukran yeahh betul tu.. indah kan ukhwah ni :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Shuk_ArChie raya ni? alaa cuti sket sangat... sanggup turun Kedah?

~~Ticer Wann~~ said...

@Liyana Zahim wahh tetiba jadi kite yer.. sweet lak.. :)

~~Ticer Wann~~ said...

@**::CIKNUURUL::** tu la pasal.. mesti semua riuh nak bercerita kan.. waaa bestnya... :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Bella Bell hihi tak sangka tau jumpa Bella.. sib baik guna nama betul.. apepun thanks to adik sepupu Ticer la.. jom jumpa jom... tapi bila ehh?

~~Ticer Wann~~ said...

@Arpiiz haha ni jumpa dekat gate airport bleh> gate jugak tu.. hoho

~~Ticer Wann~~ said...

@Raja Syakirah jom..Ticer suka bab dating dating ni :))

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA bleh... geng blogger jadi tukang angkat hidang.. bleh? :D

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer tu la kan? ada yang kat obesi... huhu

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaipergh lawatan sambil belajar lak.. tapi korang kena pakai baju sekolah la.. baru nampak real sket jadi student :D

Mila Ahmad said...

saya pemalu bukan xnk jumpa la ticer hehe...

~~Ticer Wann~~ said...

@Mila Ahmad alaa Ticer pun pemalu jugak.. tak pe kita tutup muka :D

mOon jOhari said...

...mOon jarang on FB....nak jumpa...tapi mOon pemalu orgnya (tipu!) hahahahaa

~~Ticer Wann~~ said...

@mOon jOhari tihihi ramainya pemalu... hik3.. ;)

liyana said...

btul2..huhu

~~Ticer Wann~~ said...

@liyana kan?

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan