Sunday, July 31, 2011

Ikut korang la nak letak tajuk apa..ahaks!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Poyo je kan.. kata malas berblogging.. sebenarnya hmm… mungkin tak stop cuma kurangkan aktiviti blog ni.. disebabkan kekurangan idea plus kesibukan melanda untuk memastikan pelajar cemerlang dalam pelajaran sebab tu Ticer terpaksa slow-kan sket aktiviti ni.. blogwalking pun Ticer dah tak rajin… maap ye bagi teman-teman yang tinggal jejak dan komen tapi Ticer tak terjah balik.. kadang-kadang tu jadi silent reader je..




Esok insyaAllah kita akan mula berpuasa… Ticer mula sibuk-sibuk tengok resepi…wawawa konon nak memasak la… tapi masak dan makan sorang-sorang ni rasa kurang seronok la kan.. tak da feel.. bila dah makan sorang mula la nak syahdu pelik teringat kampung…

Start Sabtu depan Ticer memulakan proses tusyen di bulan puasa atas permintaan ibu bapa… memula tu Ticer rasa tak nak… tapi selepas dua tiga kali dorang tanya Ticer rasa tak salah andai Ticer menghulurkan bantuan untuk anak-anak dorang kan.. alaa ilmu ni makin diberi makin bertambah.. ye dak?

Tak da apa nak cerita.. hari ni kepala penuh pasal cerita KFCM and Jejari runcing tu (nampak sangat kepochi kan?).. apa kesudahan mereka? Biarlah mereka yang selesaikan.. apapun didoakan yang terbaik buat mereka.. Cuma selepas ini perlu lebih berhati-hati… J

:.. Layan Merlin jom sambil belek-belek buku pengantin resepi J


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

10 geng suka bebel:

aimie amalina said...

ahaks!~
hehehe

.tgh cube bayabgkan cm ne ticer sebot nih
hehehe
x pe2..=)
camat pose ticer!
>_<

~~Ticer Wann~~ said...

@aimie amalina haha sebot apa lak nih? selamat berpoce

Anak Wak Mail said...

haha..ticer..didik anak murid baik2..saya tahu ticer memang terbaik..=)

LiFe KaMi said...

selamat menunaikan ibadah puasa,
semoga ibadah puasa pada kali ini lebih baik dari sebelumnya,
Kejarlah pahala yang berlipat kali ganda yang telah dijanjikan oleh Allah SWT..:)

She's Gee said...

ngajar molek2 ye ticer.. hihi.. pastikan anak murid ingat name ticer nanti ble dah abes belaja.. aicehhh.. ^^

buku pengantion pon ape salah ye... =)))

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail ishh tak de la..biasa ja bah... :)

~~Ticer Wann~~ said...

@LiFe KaMi selamat berpuasa jugak.. insyaAllah moga kita mendapat ganjaran pahala sepanjang ramadhan ini

~~Ticer Wann~~ said...

@She's Gee haha mesti aa dorang ingat.. kalau dorang tak ingat t Ticer muncul dalam mimpi dorang...hihi...buku pengantin pas raya la baru tgk semula :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

sudahnya , Ticer tak masak jugak .. hehe :)

~~Ticer Wann~~ said...

@tia @ Ini Kisah Tia hahaha tau tak pe.. :p

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan