Wednesday, July 27, 2011

Berdebar ya amat!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Dup dap dup dap je rasa.. tak senang duduk la Ticer hari ni.. kenapa? Hari ni hari ke dua anak-anak menduduki percubaan UPSR dan hari ni dorang akan jawab English paper.. Ya Allah berdebarnya rasa… dah tahap rasa nak balik rumah nak berkurung dalam bilik ja ni…

Harapnya segalanya dipermudahkan.. moga dorang dapat menjawab dengan baik dan dapat mengikut seperti apa yang telah Ticer ajarkan dalam kelas…

Emm..lepas trial acara memburu soalan percubaan dari negeri-negeri lain… andainya ada mana-mana guru/ orang perseorangan yang nak exchange soalan percubaan dengan Ticer bagitau okeh.. nanti Ticer send soft copy through email..

:.. Cuaknya rasa… haishhhh…



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

12 geng suka bebel:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

anak murid periksa cikgu pon ketar sama kan..hehe

ArulchelseA said...

jgn cuak sgt ticer... rilek.. kih kih kih

ukhti syikin said...

insyaAllah semua baik2 saja :)

aimie amalina said...

hehehe
the best ticer!
hehe..mest isaw kan...takot la..
insyaAllah..kalo ticer dah ajo yg terbaek
mudah2an..
anak2 sume berjaya
aminn =)

mykhalis said...

hmm.. rilek2

Anak Wak Mail said...

rilek ticer..i.Allah diorang boleh jawab tu..diorang kan anak murid ticer..=)

EYFAalias said...

insya'allah semuanya akan berjalan lancar. doa cikgu tu berkat :)

Far8 budak baik said...

hahahaha anak yg amik examm..
emak yg takut..
ape lahhh..
Nf doakan yerrr...
=)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

cikgu suspen.. anak murid jawab exam. yelah... kejayaan seseorang murid tu juga bergantung pd seorang guru kan??

Marina said...

risaukan...macam kiter plak yg amik peksa..

GaRy™ said...

gud luck kepada mereka!! hehe... =)

iPai said...

suspen ye ticer kan .. hheee .. ok punya ..

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan