Tuesday, July 26, 2011

Perkataan semalam...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Hmmm… entri semalam tu bukan perkataan arab la korang… perkataan English yang di transfer ke jawi… :D wahh camne tu? Thanks a lot pada kengkawan yang sudi memerah otak memikirkan jawapan… sangat SUKA (sambil melompat-lompat)…

Ok perkataan pertama tu ialah HOUSE.. bukan haus yer.. :D tak tau la kenapa dorang eja jadi هواوس

Perkataan kedua (اوف) ialah OF.. bukan auf dan bukan jugak OFF.. :D

Hee… thanks sebab sudi meneka… J korang memang sporting la.. even tak de apa sangat tapi korang stil join.. J

:.. Perkataan seterusnya…emm nanti Ticer cari dulu J



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

11 geng suka bebel:

Munna said...

haaa tu ke....berbelit lidah sebut...yg 1st tu dah macam 'huwawas' heheh... =)

yatie Awang said...

alah kakak terlebih satu F je hihi

ZWAN SABRI said...

Cis! Ticer tipooo, ticer tipooooo..
Penat taw x semalam saya dok pikir pekataan tuu.. HUHU

MySuaraBlog: SODA itu STRESS

Anak Wak Mail said...

rasanya saya dapat jawab dengan tepat kan ticer!hihi..=)

tahniah kepada saya..hahahaha!

Anak Wak Mail said...

erkk..salah yang of..baru perasan!haha..

~~Ticer Wann~~ said...

@Munna ticer pun memula baca macam muna jugak.. hihi

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awang tu la kak... terlebih satu F

~~Ticer Wann~~ said...

@ZWAN SABRI hahaha... saja je test :p

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail ha'ah salah of tu... apepun house betul..hebakk

iPai said...

alamak, dah tak sempat join dah .. huuu

~~Ticer Wann~~ said...

@iPai selalu lambat.. ni kecik ati nih.. haha

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan