Tuesday, July 12, 2011

Hang Tuah? Biar betik....

      Assalamualaikum dan Salam Sejahtera…

Baru pas memberi tusyen… fiuu bermula la tusyen setiap malam setelah lama berehat.. tak pe la demi kejayaan pelajar.. am I rite?

Sambil-sambil nak buat lesson plan… waaaa Khamis ni ada pencerapan..fiuu gabra dehh bila ada orang tengok Ticer ngajar.. tapi I bedal je la nanti.. harap students sporting kang nanti I yang pengsan bila pelajar tak respon dengan sebaiknya… ok ok dah la membebel tak tentu hala… ermm nak tunjuk video nih… uik jangan risau bukan video BERSIH..




Haha Ticer suka tengok M.Nasir dalam ni.. bukannya apa Ticer tak sangka dia boleh berlakon dalam iklan cam ni.. dia kan nampak serius.. haha… terhibur jap limpa Ticer…

“Adab tuan baik dijaga” (maksud tersirat dan mendalam)

:.. Iklan yang kreatif… tak de la malu sangat nak nengoknya.. lagi baik dari iklan “aku dah…”.. ye dak?

apa komen korang tentang iklan ni?




Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

18 geng suka bebel:

rara pinkmafia said...

wahhhh ajar tusyen ag.beshnya jd cikgu.teringin.

~~Ticer Wann~~ said...

@rara pinkmafia sila la apply :) best walaupun penat... keja sampai ke malam.. :)

Syuxer said...

syuk sakit perut layan iklan tuh..x sangka m.nasir boleh melawak ye..yela kita selalu tengok dia serius memanjang heheh

cik sakdi said...

ticer, seumur idop xperbah g tuisyen. g kelas tambahan sekolah je. hehe

schaze zainn said...

iklan ni memang klakar! xP

yatie Awang said...

hehehe...kelakar2

NOOR FATIN said...

iklan aku dah apa ye? xdapat tangkap :P

~~Ticer Wann~~ said...

@Syuxer tu la... memang tak sangka la... :D

~~Ticer Wann~~ said...

@cik sakdi oo lain eh?hikhikhik

~~Ticer Wann~~ said...

@schaze zainn haha tau tak pe... berkali-kali ulang nengok ni

ukhti syikin said...

Hehe... syikin n zauj makan kit kat dalam packet... hehe. sepanjang makan tu.. dedua dok melalak. m.nasir!!!!! hang tuah !!!!!!!!!... sampai abes.. haha pengaruh kuat betul iklan tu

~~Ticer Wann~~ said...

@yatie Awangtu la pasal kak

~~Ticer Wann~~ said...

@NOOR FATIN alaa saja la wat2 tak dapat tangkap tu.. :D

~~Ticer Wann~~ said...

@ukhti syikin haha tudiaaa sampai terpengaruh... hebatnya... nak buat jugak la.. tapi ngan sapa nak bertekak tu ehh :D

Anak Wak Mail said...

iklan ni memang lawak..kelakar lah m.nasir dalam ni..i like m.nasir..hik3x!

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail hang tuah la.. haha

iPai said...

heheh ... saya terkejut juga .. tercengang .. ingatkan diorg edit potong2 video rakaman M.nasir .. tp rupanya, memang M.Nasir yang berlakon dalam iklan tuh

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaimemang xsangka pun dia leh belakon cam ni.. hihi

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan