Sunday, July 3, 2011

...............

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Kenapa saya berserabut pulak  hari  ni? boleh pulak saya salah faham dengan seorang adik  yang sangat baik dengan saya... padahal sebelum ni saya tak pernah pun salah faham dengan dia...  

Apapun kat sini akak dengan rendah hati memohon maaf atas kesilapan akak.. memang akak salah faham pun tadi... maaf sangat-sangat... huhu...

:.. Haishh rasa susah hati bila dah buat salah kat orang ni... 


Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

12 geng suka bebel:

mykhalis said...

dah mintak maaf depan2 belum nie?

tia @ Ini Kisah Tia said...

wah ! apsal ni kak ?

~~Ticer Wann~~ said...

@mykhalis dah.. tapi still rasa tak best.. :/

~~Ticer Wann~~ said...

@tia @ Ini Kisah Tia hmm... biasala salah faham dengan mesej dia..so dah mintak maaf. :)

schaze zainn said...

bila dah salah faham kan mesti rasa tak senang hati kan =D

btw, schaze suke sikap ticer =D

~~Ticer Wann~~ said...

@schaze zainn ha'ah memang sangat tak sennag.. huhu... iyer? :) sikap biasa seorang kakak je ni.. :) tak mau mengeruhkan keadaan :)

Anak Wak Mail said...

haha..awat ni??salah faham tak pe,,jangan salah sangka..hihi..=)

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail salah sangka n salah faham tak sama ehh? heee

Bella Bell said...

ticer.. minta maaf kat dia.. :)



^^

~~Ticer Wann~~ said...

@Bella Bell dah.. :) cuma rasa terganggu sikit even dah say sorry

kotak bulat said...

da minta maaf ye..xpe..bg dia masa tenang dulu. :)

~~Ticer Wann~~ said...

@kotak bulat orait... :)

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan