Friday, July 1, 2011

Psst..korang... boleh tolong Ticer?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


Jumaat= kelas paling sikit.. rileks dan lepak... sambil-sambil kena check sit-in.. bila banyak free banyak la kena mengganti kelas cikgu yang tak de dek kerana kursus.. tahun ni Ticer tak kena lagi ke kursus mana-mana..tapi dengar kata nama dah dicalonkan untuk sertai kursus kejurulatihan Bola Baling... pergh mantop la team sekolah pasni.. kuikuikui

Korang yang dirahmati.. ada tengok MHI pagi tadi? dalam kul 7.30 cam tu.. Ticer sempat tengok sekejap sebelum memulakan tugas.. Ticer rasa cam familiar ostat tu tapi tak ingat nama.. Ticer cuma nak tau tajuk buku yang dia promote tu... pasal solat.. Ticer rasa menarik sangat... yang paling menarik bila Abby Fana tanya soalan macammana nak solat dalam keadaan kesesakan lalu lintas bila balik kerja... Serius Ticer teruja sangat.. bukan tu saja dia ada kupaskan pasal nak solat selepas bersukan dan ketika mendaki/ mengembara... tapi tak sempat dengar sebab ada kelas.. 

Please yer sesapa tahu let me know ok.. need to hunt that precious book... 

:.. Apa yang dipelajari dulu perlu diingatkan kembali.. andai ada buku tu mungkin sikit sebanyak menjadi panduan buat Ticer di masa depan... 








Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

8 geng suka bebel:

tia @ Ini Kisah Tia said...

bagus jugak buku tu Ticer . apa kata Ticer google buku . kot2 ada kan . internet tak ada yang mustahil sekarang :)

EYFAalias said...

alamak eyfa tak pernah la tgk MHI. ehhehee.

cucu umie said...

xtgok lah ticer..bz pergi ke pasar cari ayam..huhuhu

Syuxer said...

saya pun tak tengok gak tadi T_T sori ye..

yatie Awang said...

kakak tengok, segmen yg dah hampir habis...sorry

~~Ticer Wann~~ said...

Tia: bleh nak Google tapi takut xsama buku dengan yang Ticer tengok tadi... huhu

EYFA alias: tak pernah tengok eh? hehe... cer la tengok.. ada segmen yang best jugak.. kalau tak best tukar la channel lain..hoho

cucu umie: wauu pegi pasar....

Syuxer: huhuhu..... naper tak tengok? cewah tetiba jer

yatie Awang: tak pe la kak huhu T_T

Anak Wak Mail said...

ala..tak dapat tengok MHI..hari2 pon tak tengok..haha..

~~Ticer Wann~~ said...

Anak Wak Mail: Ticer kebetulan masuk pejabat tadi..tengok2 ada MHI..layan la kejap... kalau ikut tu tak sempat nak layan.. kelas sokmo awal pagi

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan