Thursday, July 7, 2011

Bertuah jadi retiss ni kann...

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sebutkan nama retis yang anda suka beserta slogan saya suka artis x kerana……… (tidak lebih 5 perkataan)..cewah… macam kuiz kat TV plak..

Syok jadi retis ni kan… asal dorang datang ngan style tersendiri maka naik la nama fesyen dorang… Tudung wardina, tudung waheeda, selendang Mawi (perghh mawi pakai selendang ke?), tudung Siti… kain Maher Zain.. wawawa…

The latest is tudung Ogy (sila Google untuk mendapat imej tudung tersebut).. erk maap la Ticer tengok macam pelik ja tudung tu… lagipun tak sesuai nama tudung kot.. kalau tudung kan menutupi seluruhnya.. ini macam serkup ja.. tak tau la pendapat orang lain cam na… Matlamat tak pernah menghalalkan cara.. benda yang wajib kan kena ikut… kalau tak ikut dapat apa..? D.O.S.A..

Nak bertudung biarlah lengkap… suruhan Allah… bukan suruhan manusia.. ye dak? bila dah suruhan tu wajib la.. bukan mubah... bukan sunat... hmm  

:.. Erk kalau Ticer buat kain Ticer Wann/ tudung Ticer Wann agak-agak ada yang nak beli tak? Ahaks!



Syukran jazilan sudi baca... datang lagi ye :)

22 geng suka bebel:

sifu im said...

betul tu ticer..pakai tudung, tapi lengan terdedah kasi orang tengok percuma..aku sendri tengok pon heran, mana x heran, rambut perang, konon tunjuk belang.

ticer, ko skolah er ai ni??ari ni aku cuti maaa..oh, bestnya tido pagi ni..ahahaha

~~Ticer Wann~~ said...

@sifu im ehh apsal cuti plak? tak aci... huhuhu

iPai said...

ni kira ada yang tak paham laa ni .. mungkin mereka ingat pasal tutup kepala je ..

ticer wat laa juga produk ticer .. try tunjuk kat blog ni, agak2 dalam 50 nak tempah tuh, ticer buat !!

heheh .. tudung ticer .. wah

iPai said...

n jgn laa jadi retis .. jadi biasa2 je .. tp orang ramai kenal .. kan best cam tuh ..

Marina said...

kalau sesuai, marina beli...hehe... baru join ticer :-)

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaihmm itu la.. kadang-kadang sedih tengok hukum dipermainkan... wahh produk Ticer..jap jap nak pk... tudung ticer cam ne ehh?

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaisapa kenal Ticer angkat tangan laju-laju.. ahaks! betul tu... jadi orang biasa tapi baik budi pekertinya insyaAllah akan dikenali :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Marina alamak... dah ada tempahan..tudung tak de lagi nih... haha.. mekaseh.. i'll join u later. :)

liyana said...

hehe..
klu ok and mgkut syart mestila ade yg beli..
jom jd rkn kongsi..hehe

~~Ticer Wann~~ said...

@liyana wahh belum apa2 dah dapat offer jadi business partner nih :)

syaz@rozelt said...

hehe..tudung ticer wann??menarek jugak..ce try jual..hehe

~~Ticer Wann~~ said...

@syaz@rozelt bleh.. tapi tudung tu ada cop nama Ticer penuh satu tudung tu la.. haha

ArulchelseA said...

mcm2 skang ni...kih kih kih kih

mrs redzuan said...

jualla tudung cop ticer wann, nanti bole glemer gak macam retiss...

Acik said...

salam ticer wann! :)

Anak Wak Mail said...

makin lama makin pelik fesyen tudung zaman sekarang..macam pakai serkup nak g berenang pon ada..hahahaha

iPai said...

tgh angkat ni .. kenal2 ..!!

~~Ticer Wann~~ said...

@ArulchelseA tau xpe :)

~~Ticer Wann~~ said...

@mrs redzuan perghh rabak mata retiss nanti tengok saya glemer :)

~~Ticer Wann~~ said...

@Acik Salam Acik!

~~Ticer Wann~~ said...

@Anak Wak Mail hahaha biasala..dorang tak rasa pelik.. senang la nanti nak g berenang amik je serkup tu :D

~~Ticer Wann~~ said...

@iPaiapa yg angkat? apa yg kenal?

Pemberitahuan

Segala cerita/ post yang terdapat dalam blog ini merangkumi sebahagian kisah hidup saya, orang yang rapat dengan saya dan kisah2 yang dipetik dari pelbagai sumber untuk tatapan bersama. Sekiranya terdapat persamaan dengan mana-mana pelawat blog ini itu adalah secara kebetulan sahaja.... Saya tak paksa orang follow saya tau..tapi kalau ada yang sudi nak follow ribuan terima kasih saya ucapkan